/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 126.
    +39 -29
    Ardından odamın kapısı çaldı, annem geldi. Şu müziği kapat anneanen içerde headbang yapıyor dedi. Şaka lan şaka, müziği kapat diye kızdılar. Birde adam gibi müzik dinlemediğimi söylediler. Sizene amök, istediğim müziği dinlerim.

    Neyse fazla baskı altında kalmamak için kapattım müziği, güzeldir kabe yollarını açtım. Evde onu dinliyorum. içerden hala gülüşme kahkaha sesleri geliyor, odada sıcak amk.

    Beyler Oda dediğime bakmayın, odam züt kadar biryer. Ama yinede fazla küçük değil tabi, bir sürü şey var içerde amk. Odamda bunaldıktan sonra, balkona çıktım. Etrafı izliyorum, gökyüzüne bakıp nefes alıyorum.

    Resmen nirvanaya ulaşmış gibiydim, o sırada veletlerden biri abi wifii şifresini versene dedi. Bende gibtir git lan muallak, dışarda gülle falan oyna nasıl çocuksunuz siz amk ya! dedim.
    -
    1-2 dakka sonra veletin anası, oğlum şunlara ver şifreyi rahat durmuyorlar dedi. Bende mecburen verdim şifreyi, hala mal mal oyun oynuyorlardı amk. Güzel bir oyun oynasalarda içim yanmasa. Bu 2000liler harbi salak dıbına koyim
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      Matematik özürlüsü 9 yaşında çocuk 2000 li nasıl oluyor
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Matematik özürlüsü 9 yaşında çocuk 2000 li nasıl oluyor
      ···
    3. 3.
      0
      2000liler derken 2016ya kadar olan her çocuktan bahsetmiştir belki de
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster