/i/Devlet

  1. 26.
    +18 -2
    ilk defa beynini kullanan bi milliyetçi gördüm. Helal olsun kardeşim be, ben türküm ama milliyetçi değilim ama milliyetçilik çok iyi birşey bu kesinlikle tartışılmaz. Yalnız türkiyede çok gerizekalı kişiler milliyetçi oluyor(ülkücüler) 15-16 yaşındaki ergen veletler çevresinde gördüğü özentilikle ocağa gider ve klavyeden hep vatan savunur, bi gibim bildikleri yoktur ve vatan kurtarmayı sadece kürtlere laf atmak ve pkkyı bitirmek olduğunu zannederler, ileri derecede ırkçıdırlar. neyse ben kendi tarihimi yaşayamıyorum arap seviciliği yapanlar türk milliyetçiliği yapıyor, Türk tarihini sadece osmanlıdan ibaret görüyorlar. islamın türklüğü ayaklar altına aldığını kabullenmek istemiyorlar bildikleri halde, isveçliler mitolojisine sahip çıkıyor, thor ile ilgili çok sağlam filmler yapıyor bizim gerizekalı insanımız anca osmanlı ve müslüman olan türklerin filmini çekiyor.. hiç gördünüz mü ergenekon destanı ile ilgili bi film?
    ···
    1. 1.
      0
      Sonunda olumlu ve güzel bir yorum alabildim. evet kardeşim kendi kültürümüzü yok eder olduk malesef, umarım nesillerimiz benliğini yitirmez.
      ···
    2. 2.
      0
      Börü adlı animasyon filmimiz çıkacak kardeşim internete yazarsan görürsün. Gayet güzel bir animasyon olacağını düşünüyorum.
      ···
   tümünü göster