/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 301.
    +4 -1
    neyse panpalar devam ediyorum seri şekilde..
    artık yasak aşkımızı sadece duyguyla biz değil ablamla annemde biliyordu.. bu olaylardan sonra ablam benimle tam bir hafta konuşmadı, evet binler tam bir hafta yüz yüze bile gelmedi benimle.. evdeyken sanki beni görmemek için ordan oraya kaçışıyordu (haklıydıda en yakın arkadaşı benim de kız arkadışımdı)
    duygu ya ablam seninle konuşuyormu diye sorduğumda evet ama bana gelince hayırdı, ne yaptıysam ettiysem olmadı konuşturamadım koskoca hafta.. ablam benimle konuşmasada bunun artı yönleride olmuştu artık rahat duyguyla gezebiliyor konuşabiliyordum her allahın günü hastaneye gidip yanına uğrayabiliyordum kimsede bir şey diyemiyordu.. ufkumuzu genişletmiş sadece kahvaltılarda kalmayıp öğlenleri buluşabilirsek birlikte yemek yiyorduk.. sanki rüya gibi bir hayat yaşar olmuş herşey çok güzel gidiyordu önümüzde hiç bir engel yoktu..
    binler hikayeyi burda kısa kesiyorum yoksa daha da uzayacak..
    kışı atlatmış ilk bahar gibi aklımızdan planlar yapıyorduk yazın onu yapacaz bunu yapacaz, bu hayelleri küçük hemstırımla kurması bile inanılmaz güzeldi.. vakit geçtikce ablamda iyice alışma sürecindeydi, bu sebeple çoğu zaman duygu bize geliyor ve rahat şekilde yine aşkım cicimli konuşabiliyorduk.. yine duyguyla buluşmuş birşeyler yiyorduk, aramızda şöyle bir konuşma geçti;
    +duygu
    -ben
    +aşkım hep ben size geliyorum biraz da sen bize gelsene
    -bitanem bizden sıkıldınmı yoksa?
    +hayır aşkım asla sıkılmam sizin gibi bir aileden, en yakın arkadaşım ve sevgilim birlikteyken nasıl sıkılabilirim ki?
    -haklısın aşkm..
    +gel işte üzme beni babaannemde seni çok merak ediyor bir kere gel görüş istiyorsan ablanıda(beyler ablamın ismini söylemişti ama fazla ifşa olmak istemiyorum o yüzden bu şekilde değiştirdim) çağır
    -gerek yok aşkım ben tek gelirim.. (ulan belli değilmiydi nasihat dinleyecektik öyle yapma böyle yap faso fiso)
    +beni çok sevindirdim aşkım teşekkür ederim
    -önemli değil hemsterim benim..
    neyse binler günü saati ayarladık aylar sonra 2.kez duyguların evine gidecektim ama bu sefer evde tek değildi, babaannesi vardı..
    gideciğim gün gelmişti(büyük gün) elimden geldiğince şık giyinip şık görünmeye çalışıyordum ablam nereye böyle damat gibi diye sordu? dedim duygu çağırıyor yanına gidecem babaannesiyle tanıştıracakmış beni.. çok şirindir onun babaannesi çok iyi bir kadındır dedi..(ben giblemeyip öyledir öyle dedim)..
    duyguların evine gittiğimde elimde çiçek vardı oldukçada şık görünüyordum.. kapıyı duygu açtı, hoş geldin beş gittin, öpüşüp içeri girdim(yanaktan tabii ki) içerde yaşlı bir teyze vardı..
    gittim yanına elini öptüm nasılsınız dedim; iyiyim oğlum sağol sen nasılsın vs. den konuşmaya başladık.. (mk sahiden bu diğerkiler gibi değil daha farklıydı şöyle ki farklıydı konuşması insanı sıkmıyordu, bu yaşıma geldim nasihat dinlerken bile ilk kez yere bakmadım siz düşünün) duyguya misafiremize birşeyler kızım deyip mutfağa yolladı sonra başladı benimle konuşmaya..
    +duygunun babaannesi
    -ben
    +bak oğlum elin ayağın düzgün birine benziyorsun ablanıda tanıyorum oda çok iyi birisidir..
    -evet teyzecim öyledir..
    +bana istediğin gibi seslenebilirsin ister ismimle, ister teyze, ister nene, ister duygu gibi babaanne nasıl istersen öyle oğlum
    -yok estağfurullah teyzecim olurmu öyle şey
    +olur oğlum olur herşey olur.. benim seninle asıl konuşmak istediğim mesele şudur
    -evet dinliyorum
    +ben garip büyüdüm ana baba nedir bilmedim küçük yaşta evlendirdiler, benim bu öksüz kızımda aynı ana baba sevgisi nedir bilemedi.. ona elimden geldiğince en iyi şekilde büyütmeye çalıştım.. ben gideciyim bu dünyadan vaktim kısalmış durumdayım bunun farkındayım.. ben de gidersem kim bakacak benim kızıma.. oyüzden;
    senden tek bir isteğim var oğlum eğer ciddi düşünüyorsan şimdiden kendisine söyle ama gönül eğlendirmek için birlikteysen gözünü seveyim bunu ona baştan söyle üzme benim kızımı beni üz ama o garibanı üzme..
    -teyzecim nasıl diyeyim bilemedim ki(kadın öyle bir konuştuki dilim tutuldu resmen) ben kızını gerçekten seviyorum aslada üzmeyeciğimi bilesin en iyi şekilde bakacam o benim göz nurum ; deyip devam ederken duygu geldi.. ee neler konuşuyorsunuz bakayım diyerek güldü..
    bende bilerek birşey çaktırmayarak hiç öyle canım havadan sudan deyip geçtim, duygunun şimdi neden bukadar iyi bir insan, her olumsuzluğa bir çözüm bulabilen bukadar iyimser melek gibi biri olduğunu anlamıştım babaannesinin sayesindeydi.. babaannesine nekadar teşekkür etsem azdı
    gerçekten kadın kendini değil duyguyu düşünüyordu o haldeyken bile(duygu içinde aynı durum geçerliydi) ama benim sevgilimin böyle bir kız olması beni gerçekten duygulandırıyordu.. o gün ağlamamak için kendimi zor tuttum..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster