/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 426.
    +21 -2
    sabah erkenden kalktım ve annemleri ekip buluşacağımız meydana gittim. ikinci sigarayı yaktığım gibi geldi. ayaküstü biraz konuştuk ve eve doğru yollandık. tam girecekken alt komşu bizi gördü. apartmanda bizi görmesi gereken en son kişi oydu çünkü apartmanda bir dedikodu olursa elden kaynağı kesinlikle oydu. ilk başta aldırış etmedim ama sonra işin ucu bana değecek mi diye endişelendim. eve girdik.

    ilk önce dolaptaki peynirlerle karnımızı doyurduk, sonra çay içtik. derken yavaş yavaş olaya giriş yapmalıydım.

    b: aşım sen iyice karnını doyur ben de üstümü çıkarayım.
    y: tamam olur.

    daha sonra kahvaltıyı yaptık ve odama geçtik. yatakta yan yana otururken bir anda öpüşmeye başladık. deli gibi yiyişiyorduk ve kıyafetler yavaş yavaş halının üstündeki yerini alıyordu. kucağıma oturttum ve elbiselerini çıkardım. üstünde sadece okul pantolonu vardı. vücudu adeta kusursuzdu, sadece biraz balık etliydi. hala öpüşmeye devam ediyorduk, ben de sutyenini çıkarmaya çabaladım ve sonunda başardım. birbirinden güzel 2 tane göğüs ucu bana bakıyordu. okul pantolonunu da çıkartmak istedim ama inat etti. en sonunda çıkardı ve yeşil renk üstüne pembe benekli bi mayo ile kalakaldı. ben de tabi ki tamamen soyundum ama hala öpüşüyoruz. mayosunu ne yapsam da etsem de çıkartamadım. sadece ellememe izin veriyordu ve kalçaları harikaydı. yaklaşık 40 dakika kadar boyunca sadece seviştik. üstüme çıktı, sonra ben onun üstüne derken ön sevişmeden öteye geçemedik. aslında iyi de oldu çünkü hem kızlığı bozuk değildi hem de yanımda prezervatif yoktu. en sonunda sakso çekmesini istedim onu da zar zor yalattım. dişleri ara sıra batıyordu ama yine de zevkten inliyordum. planım üstüne boşaldıktan sonra onu duşa sokup mayosunu çıkartmaktı. böylece her yerini görecektim, ama o çantasından ıslak mendili çıkardı ve boşaldığım yerleri sildi. sonra birden bana sarıldı "ben senden ayrılırsam meydana inemem" dedi.

    tam bu anda melisa'nın yüzü hafızamda canlandı. yine aklımdan çıkmamıştı ve yine beni kavurmuştu. yağmur bana bağırmaya başladı: "hala o huuru unutamadın mı"

    b: sen nereden biliyorsun?
    y: serdar bana anlattı her şeyi. allah kahretsin sevmiştim lan seni. seni sevmeyen bir huur için seni seveni bile görmüyosun. bak ben senin için karşında çırılçıplak bile durabiliyoken sen senin için kılını oynatmayan kızı seviyorsun. doğruyu söyle.

    utancımdan başımı kaldıramadım. zaten boşalmanın verdiği isteksizlik ile bi şey de diyemedim. o da üstünü değiştirdi ve kapıyı açtı. giderken şöyle dedi: "akşdıbına ayrılık mesajını at."

    akşam olunca beni aradı, hem de defalarca. açacak yüzü bulamadım. en sonunda açtım ve ayrıldığımızı söyledim. çünkü o zamanki aptal başım melisa konusunda bana ısrar ediyodu. keşke şu anki aklım olsaydı da doğru kararı verebilseydim.

    2 gün sonra serdar beni aradı:

    s: sen naptın olum
    b: bilmiyorum kanka
    s: lan gerizekalı kızın kendine yaptığından haberin var mı?
    b: ne oldu ?
    s: kız kolunu yarmış bıçakla
    b: hasgibtir lan
    s: hastanede olum kız 8 dikiş atılmış koluna. iyi tak yedin amk salağı.

    beynimden kurşun yemiş gibiydim. bir kız sırf benim aptalca duygum yüzünden kendine zarar vermişti, üstelik bunu beni sevdiği için, bana o kızı unutturabilmek için yapmıştı. kendimi iyice bunalımda hissediyordum.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +3
      Zamqi biraz seri ol klavyede tek tek tuşları mı arıyon amk
      ···
      1. 1.
        +1
        Amk serdar yannanı niye her taku anlatıyor
        ···
    2. 2.
      +1
      Hadi bro !!
      ···
   tümünü göster