/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +33 -3
    aradan 1-2 gün geçti, bu süre zarfında 6 arkadaş sahilde gezdik, çimenlikte oturduk, takıldık derken ben bu süre zarfında melisa'yı görmedim. eve gittim, gezerken çektiğimiz resimleri face'ye attım, bilgisayarda takılıyorum. daha sonra arkadaşlık bildirimi geldi ve melisa'nın beni face'den eklediğini gördüm. ismi, soy ismi aynıydı ama resmi yoktu. kabul ettim. 3-5 dakika sonra mesaj attı:

    m: selam
    b: selam
    m: bugün hiç görmedim seni
    b: arkadaşlarla sahilde takıldık yarım saat önce geldim
    m: tamam. şu an aşağı inebilir misin ?
    b: bilmiyorum, acil bi durum mu var ?
    m: yok öylesine sordum
    b: yorgunum aslına bakarsan, yarın buluşsak olur mu ?
    m: olur, sorun yok.
    b: tamam o zaman görüşürüz

    ertesi gün söz verdiğimiz saatlerde parka gittim. yanımda şafak adında bi arkadaşım vardı. bankta otururken karşı taraftan melisa'nın başka bi banka yöneldiğini görüp hareketlendim, ama bu sefer yanında gizem de vardı. her ne kadar bu kıza kanka desem de kendisine çok fazla güvenemiyordum.

    dördümüz banka oturduk, sohbet etmeye başladık. şafak'ı onlarla tanıştırdım. şafak benden 1-2 yaş daha büyüktü, zaten sevdiği bir kız da vardı. özel bi kolejde okuyodu ve zehir gibi ingilizcesi vardı. benim de iyiydi ama ondan biraz daha altta kalıyordum. bu arada da ingilizce muhabbeti açılmıştı ve melisa'nın ingilizceyi ve turistlerle konuşmayı sevdiğini öğrendim, konuşucak bir konu daha bulmuştuk. havadan sudan geçen bir muhabbetten sonra yanımıza uzun boylu, türbanlı ve lacivert bi pardösü giymiş soluk suratlı bi kadın geldi. kim olduğunu sormaya fırsat bulamadan melisa'nın annesi olduğunu öğrendim.
    ···
    1. 1.
      -3
      Beyler okumayin sonunda kiz baskasini seviyomus
      ···
   tümünü göster