/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +246 -50
    üst edit: hikayem sonunda bitti. okuyan herkese teşekkürler.

    lise 2. sınıftan 3. sınıfa geçtiğim senenin yaz tatilinde başladı her şey. koca senenin yorgunluğunu atıyorduk o yaz. cebimizde paranın olmadığı ama sıkılmadığımız zamanlardı.

    kendimden bahsetmek gerekirse; 1.70 civarında boya, zayıf sayılabilecek kadar da kiloya sahiptim. düz siyah saçlarım ve gür sakallarım vardı. giyimim kuşamım da iyi denebilirdi.

    istanbul'un sahile kıyısı olan semtlerden birindeydi evimiz. babamın işleri dolayısıyla yaz tatiline çıkamamıştık, bu yüzden tek eğlencemiz evimizin hemen yakınında bulunan parka 6 kişi toplanmaktı; (isimler temsilidir) erdem, emin, barış, serdar, serhat (bunlar ikiz) ve ben. bu 6 kişi çocukluktan beri arkadaştık ama şu sıralarda daha fazla sıkı fıkı olmuştuk. hangi koşullar altında olursa olsun parkta bir araya gelirdik kızlardan tutun da futbola kadar en zevkli muhabbetlere tanık ederdik.

    ikizlerden serdar'ın tavlamaya çalıştığı bir kız vardı; adı gizem. o da bizim parkta takılanlardan biriydi. yanında mutlaka birini getirirdi. bir gün yanındaki kızı fark ettim, hemen hemen aynı boyda gibiydik ama ayakkabıları onu benden daha uzun gösteriyodu. saçlarını at kuyruğu şeklinde toplamıştı ve güzel gamzelere sahipti bu kız. oldukça sade bir giyimi vardı. işte bu kızı gördüğüm an hayatımda bir şeylerin değişeceğinden de emindim.

    talep gelirse devam edicem.
    ···
   tümünü göster