/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +119 -18
    5 yıllık ciddi düşündüğüm sevgilimin tuhaf davranması ile başladı herşey. Öyle ki ruh sağlığı gayet yerinde olan akıllı ve zeki hayat arkadaşı olarak gördüğüm insan, artık çıldırmaya doğru gidiyordu.
    Öncellikle lise döneminde tanıştığım Leyla ile ilk tanışma faslımız koyu bir tartışma ile olmuştu. Lise zamanında bir Agnostik olduğum için bir ayet üzerine din dersinde tartışmamız ile başlamıştı. Kendisi ve ailesi muhafazakarlardı. Bir ayeti sorgulamam onun çok zoruna gitmiş, hatta kafamı bile kesmek istemiş bunu sonradan dile getirmişti. Neyse artık kendisi o dönemler de hasmım olmuş, beni ne zaman görse tövbe çekip duruyordu. Tabi bu salakça haraketlerine gülmüyor değildim.
    Yaşadığımız yerde zaten muhafazakarla dolu olduğundan bunları normal karşılıyordum, Leyla ile aynı sınıftaydık tabi. Benim sıramın önünde oturan kız sırasını değiştirmiş o kadar kin güder hale gelmişti. Her din dersin de hocama sorduğum tuhaf sorular yüzünden arkadaşlarımın tepkisini alıyordum.
    Neyse aradan uzun zaman geçtikten sonra kimseyle bi tak tartışmamaya başladım. Leyla ile hala anlaşamıyorduk, ama ufak tefek yol üstü laf sokmalar ile birbirimize gönderme yapmaya devam ediyorduk.
    ···
   tümünü göster