/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 901.
    +76 -8
    ertesi gün sabahın gibinde uyandım. uyumak içimden gelmiyordu. sabah 9 da semihlere gidip uyandırdım.ne olduğuna anlam veremedi “güzel bi kahvaltı yapalım be kardeşim hep eziyet çekecek değiliz ya” dedim. gittik güzel bi kahvaltı yaptık güzel de para domaldım.ilk defa sigaranın mutlu içilebileceğine şahit oldum hem de kendimden. semih ağzımı arıyordu ama çaktırmıyordum tabi yaptığım iş iki ucu yağlı kazık. işe gittim ilhan abi de aynı şekil ağzımı arıyordu.
    -+-hayırdır lan rüyanda manken mi gibtin, dedi.”kendi zütünü kendin gibtin reis” demek geliyodu içimden ama diyemezsin tabi.
    -nolsun abi mutluyum enerjik uyandım bugün dedim.bu enerjiyle 50 araba versinler hepsini yıkardım. arada yıkatmaya taş desem çok olmaz kadınlar gelir makas alırlar bolca bahşiş verir gibimizi dikler giderlerdi. bugün tarife uygun biri geldi ona bile bakmadım. bildiğiniz aşık olmuştum.ama bu mutluluk hali çok da uzun sürmedi.
    ···
    1. 1.
      +1
      kardeşim seri ama
      ···
    2. 2.
      +1
      Şimdi 2 saat sonra yazar bu huur
      ···
    3. 3.
      0
      Kardes nolur yaz artik
      ···
    4. 4.
      0
      gibtir deli
      ···
    5. 5.
      0
      gibtir deli
      ···
    6. 6.
      0
      gibtir deli
      ···
    7. 7.
      0
      Sorum yok güzel kardeşim devam edelim biraz hızlı lütfen merakımıda mazur gör konuyu kavramaya çalışıyorum mekanlar ve şahıslar çok tanıdık geldi de
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster