/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 451.
    +105 -3
    bir pazar günü ilhan abiden izin istedim düğüne gidicez diyerek. kız mevzusu demedim tabi bir yerden ayıkır falan diye. neyse izin verdi 2 gibi işten çıkıp eve gittim bir güzel duşumu aldım saçlarımı yapıp parfümümü sıktım. hayatımda ilk defa bu kadar kendime özeniyodum lise balomda bile bu kadar özenmemiştim beyler. saat 3 gibi buluştuk kızla. yine bir baş dönmesi aldı beni. dilim tutuldu zar zor selamlaştık falan sonra d&r’a gittik.ona beğendiğim 10-15 tane kitap aldırdım kasada ben ödüyormuş gibi yaptım izin vermedi sanki izin verse param yetecekti de.Aldı kitapları falan. Ben küheylan edasıyla iki elime aldım poşetleri. neyse baya bir yürüdük içimden nerede bunun arabası diye düşünüyorum nereye gittiğimi de düşünmüyorum. çok mutluydum o an.sonra hemen bitmemesi için bi şey türetmeliydim. etrafıma bakındım. yürü yürü yoruldum ilerde bildiğim bi cafe var oraya mı gitsek dedim.bi gibim bildiğim de yoktu. sabaha kadar yürüsek cafe çıkmasa da farketmezdi benim için ama kız vardı. şansa 5 dakika yürüdükten sonra cafe tarzı bir yer çıktı önümüze girdik içeri. fiyatlara bakınca ben bi şey içmesem mi diye düşündüm ama olmazdı o kadar da kendimi belli etmek istemiyodum. neyse söyledim bi şeyler başladık muhabbete.

    edit:(ensesiyle okuyan arkadaşlarım için) lise balomda bile o günkü kadar özenmedim kendime dedim hikayemde lisenin bittiğine dair bir şey yazmadım.
    ···
    1. 1.
      0
      deevam lan devaaaaaaaaaaaaam
      ···
    2. 2.
      +4
      Delikanlılık bu mu lan yavşak ilhan gibse yeridir
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      Lise balosu lisenin sonunda yapılır hikayende lise 3 bitti yaz aylarında girdim dedin açık verdin kardeş yalanı bırak teslim ol
      ···
    4. 4.
      -1
      Lise 4 e geçmiyomuydun sen aq
      ···
    5. 5.
      0
      Zaten lise balosuda liseye başlarken olur millet mal aq.
      ···
    6. 6.
      0
      Zaten lise balosuda liseye başlarken olur millet mal aq.
      ···
    7. 7.
      0
      Rezervasyon
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster