/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 276.
    +12
    Çocukla bir süre konuştuktan sonra %20 hissemin karşılığını aldım ve o girişimde aktif olarak çalışacağım şeklinde anlaştık. Eylül hadi artık eve gidelim, senin adına sevindim dedi. Eylülü yemeğe zütürmeyi teklif ancak hayır hayatım eve gidelim seninle başbaşa bir yerde olmak daha güzel dedi. Beyler param olmadığı için Eylüle hediye alamamıştım o da durumu bildiği için beklentisi yoktu zaten.

    Beyler artık param vardı. Eylülüme harika bir hediye almam gerekiyordu. Yolda giderken telefonla Bimeks'ten 3 saatte teslim olan hızlı kargoyla güzel pahalı bir telefon aldım, durumları fena değildi ama eski bir telefonu vardı. Beyler kurye gelince telefonu eline aldı, nasıl sevindi anlatamam.
    ···
    1. 1.
      +3
      Benim boynuma sarıldı ve öpüşmeye başladık. Ne çabuk davrandın böyle? Sen hayatımda gördüğüm en harika insansın dedi. Hızlı bir şekilde üzerimdekileri çıkardı, soyundu ve sevişmeye başladık. Bir süre sonra telefon çaldı, arayan babasıydı ve doğum günü için yolda olduklarını, akşama doğru izmirde olacaklarını söyledi.
      ···
      1. 1.
        +2
        Hah şimdi tuttun başı
        ···
      2. 2.
        0
        Hemde ne baş tam almalık🖕🖕😂😂
        ···
    2. 2.
      0
      Devam etsene panpa
      ···
    3. 3.
      0
      La hadisene
      ···
    4. 4.
      0
      rezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster