/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +34
    Beyler artık sürekli olarak sağlıklı besleniyor ve düzenli olarak yürüş yapıyordum, sırf onun gibi birine ömür boyu sarılabilmek için beyler. Bu zamana kadar hiç sevgilim olsun istememiştim, çünkü öyle bir hayal aleminde yaşıyordum ki zaten sevgilim varmış gibiydi. Beyler bir önceki partta bir internet sitesinde haber yazdığımı söylemiştim. Aynı zamanda sitenin stüdyo ortamındaki videolarını da ben çekip kurguluyorum, bunun için genelde her okul çıkışı ofise giderim.

    Ofise gittiğimde sitenin dergisi için fotoğraf çekimi vardı, genç 20-21 yaşlarında bir ajansa kayıtlı düşük bütçeli bir manken olmasına rağmen güzel bir kızın fotoğrafları çekiliyordu. (Sanırım daha noname olduğu için düşük bütçeli çalışıyor) Dergi ekibindeki arkadaş gelmediği için fotoğrafları benim çekmemi istediler. Ben fotoğrafları çekerken kız "Şişko biraz daha eğilip doğru düzgün çeksene şu fotoğrafları beee" dedi. Ulan kız bildiğin Pelin Su çıktı. Beyler bu şişmanlığımı kısa süre içinde aklıma getiren ikinci olaydı, öyle bir hırs yaptım ki "Başkası çeksin şu fotoğrafları ben bununla uğraşamam" diyerek video stüdyosuna geçtim ve günlük rutin çekimimizi yaptık ama aklımdan öyle bir şey geçiriyordum ki "Ben de birkaç ay içinde zayıflayıp seni gibmezsem bana da Emre demesinler" demiştim kendi kendime.

    Ofisten çıkınca yine o hırsla Caddebostan sahiline gittim ve yürümek yerine koşmaya başladım. Beyler o hırsla koşunca bir süre sonra bayılmışım, gözlerimi açtığımda bizim aile dostunun kızı -Adı Eylül olsun- başıma oturmuş, bana su veriyordu. Onun okuduğu lise oraya yakın olduğu için çıkışta arkadaşlarıyla sahile gidelim demişler, benim bayıldığımı görünce koşmuş. Kızı görünce bu kötü hal hiç bitmesin, hep onun gözlerine bakayım istedim...

    Bu arada, eğer monoton bir şişmansanız ani aşırı spor yapmak kalp krizi geçirmenize bile neden olabiliyormuş, neyse ki ucuz atlattım.
    ···
   tümünü göster