/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +23 -1
    Yaklaşık 1.5 saat sonra kafede buluştuk. Daha doğrusu ben kafeye ulaştım. içeriye girdim hangi masada diye süzdüm şöyle bi. Köşede deri koltuklaı olan geniş bi masada oturuyor yüzü bana dönük ama bi sıkıntı var , bana sırtı dönük olan başka bir kız daha masada oturuyordu.Nil beni farkedince eliyle işaret yaptı gülümsedi ben de umduğunu bulamamış bir gülümseme atarak yanlarına gittim Nille sarıldık kızla da tokalaştık. Nil bizi hemen tanıştırdı Esin , serce ; serce , Esin gerçi siz birbirinizi tanıyosunuzdur hahahah dedi. Anlamsız bi şekilde yüzüne bakıp ayıp olmasın diye güldüm. Kız da benzer bi ifadeyle sırıttı. Esin hakkında bilgiler yağdırmaya başladıbizim fakültenin işletme bölümündeymiş o da yeniymiş Nilin yurduna yakın biyerde kalıyomuş bilmemneymiş falan birsürü şey anlattı. Ben de kız Nile bakarken kıza baktım. Dış görünüşünü ve az çok ele vereceği kişiliğini anlamaya çalıştım. Uçları bukle bukle yapılmış kumral dediğimiz koyu sarı saçları ve yandan çok kestiremediğim bal renginde kahverengi gözleri vardı. Teni de saçlarıyla oldukça orantılı bi şekilde açık kahveydi. Nil kadar beyaz değildi yani ama kumraldan da biraz açıktı. Otururken çok göremedim ama 1.70 boylarında olduğunu düşünüyodum. Aksanı çok güzeldi. Nille Konuşurken hiç hata yapmıyordu ama ben bişey sorduğumda ıı şey gibi sözcükler kullanıyordu. Bi süre sonra ben garsonu çağırmak yerine direk büfeden sipariş vermek istedim nilide çağırdım gelsene bişeyler alıp gelelim dedim. O da asıl amacımın bişeyler almak olmadığını anlayıp üstelemeden gelmişti.
    B: nil bu ne şimdi
    N: arkadaşım işte tanıştırayımdedim bugün onunla birlikteydik de
    B: bunun için mi beni çağırdın yani ben de bişey oldu sandım
    N: ya bu kız biraz şey
    B: ?
    N: anla işte pek sosyal değil
    B: hadi ya konuşması hiç öyle değildi
    N: belki senin yanında rahat hissediyodur ehehhe
    Ben az çok olayı anlamıştım. Kız aslında bana da alımlı gelmişti. ilişki düşünülmeyecek biri değildi. Ama Nili hiç öyle bişey yaparken yani çöpçatanöık yaparken görmemiştim.
    B: offff niiiil. Nolucak şimdi
    N: bilmem bence raz daha kal *
    B: neyse tamam bunu sonra konuşucaz
    Birer ikişer içecek alıp masaya döndük kız trnaklarıyla oynuyodu. Ellerine bakma fırsatım oldu o sırada. Gayet bakımlı ve güzel elleri vardı. içeceğini önüne koyarken teşekkürler * deyip elimin biraz üstünden tutması ayrıca dokunmama da vesile olmuştu o ellere.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster