/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +28 -8
    Madem o kadar vatanperversin sen çıksana sokağa amın feryadı niye milleti bekliyorsun. (Terör olaylarında yokmuşlar. Sanki siz varmışsınız gibi)
    ···
    1. 1.
      +5 -1
      o kadar şehit verilince sokakta moskofçular yoktu milliyetçiler vardı
      ···
      1. 1.
        +4 -1
        http://www.cnnturk.com/tu...eylemine-polis-mudahelesi
        okumazsın diye yazayım DiSK, KESK, TMMOB ve Türk Tabipleri Birliği (TTB)
        senin o moskofçu dediklerinden(geneli komünist bu sendikaların)
        ···
      2. 2.
        +1
        Hah ışte bende o sendikaların ve sendika başkanlarının yedi sulalesini gibeyim
        ···
      3. 3.
        0
        kolay gelsin
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +1 -2
      Biz burda iki üç ağaç için ülkenin amina koyanlardan bahsediyoruz .altını çiziyorum iki üç ağaç için amina koyanlar.. amina koydugumun pekekenti hemen savunmaya geçiyor bide hakli olsan içim yanmaz . Burda kimse bombanın olmasını engelle yada in sokağa bombayi imha et tarzı birşey demiyor. Burda o kadar insan oluyor niye kimse sesini çıkarmıyor o agaccilarin diyor .neyse şimdi sen entelsin bu yazdigima bi ton anlam yukleyip beğendiğini seçip doğru olduğunu kanıtlamak için yalan yanlış buldugun yazılarla gotunu yirtarsin
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        E sen yapsana işte. Sen niye sesini çıkarmıyorsun?
        'üç ağaç için ülkenin amina koyanlardan bahsediyor'muşsun ne olmuş o üç ağaç için ülkeye. insanlar sokağa çıkamaz mı olmuş(bugünkü gibi) ölenler yine o ötekileştirdiğiniz gezicilerdi(ali ismail, ethem) türbanlı bacılarınıza birşey olmadı yani.
        insanlara demesi kolay, insanları yaftalaması da kolay ama sende çok iyi biliyorsun ki bu gün senle beraber sokağa çıkıp yürüyüş yapsak ne kadar gaz yeriz sence?
        bak haber var haber link paylaşmışım ne diyor
        Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenleri anmak amacıyla Taksim Meydanı'nda toplanan halka polis müdahale etti.
        zütünüz yemiyor bari millete dil uzatmayın.
        edit: O insanlar bugün yine sokağa çıksa, bu seferde yandaş medyanın gazıyla terörün ekmeğine yağ sürüyorlar diyeceksiniz. iki yüzlü yavşaklar.
        ···
      2. 2.
        0
        Tamam geziciler ortalığı karistirsin poliste durdurmak için "yha yapmayın gcncler bu yptiginz ck yanls" desin herkes evine dagilsin ağaçlar kesilmesin fln fln. Polise vuralım poliste dursun ses cikarmasin ortalık iyice bozulsun . Gaz bombasiymis zaten poliste durduk yere millete gaz bombası atıyor , dövüyor. O eylem yapanlar dusta en az 3 saat su akıtan koca koca evleri için ağaçları yiktiran .türkiyede sayılarca orman tahribleri olurken ses cikarmayanlar sırf gıcık olduğu muhalafete ayar yapmak için bi ton esnafın zararına yol açtı . Soruyorum , esnaflara neden zarar verdiler , kamu malına yani otobüslere levhalara duvarlara neden zarar verdiler amk , ağaç içinmis bırak ya ben kaç gün dershaneye gidemedim eylemler yüzünden niye amk serefsizleri tarafından kaç kez kafama taş geldi hayır polis tarafından biber gazına falan maruz kalmadım .şimdi tekrar dan bu saçma olayı alevlendirmek de ayrı bi ironi . Ayrıca bakın altını çiziyorum AGAC iCiN ORTALiGi YAKiP YiKAN (YANi GEZiCiLER ) NiCiN SUSTULAR . Ben gezici değilim anliyormusun bu kısmı o yüzden mesele benim ses çıkarmam değil . Ölenler de hehe geziciydi hehe amk turistler gezici zaten , ölen kişilerin hepsi gezici hıhı. Senin yobazligin ve düşüklüğün insanların din altındaki türban görüşünü yargilayarak belli oluyor zaten ne desek boş. Polis halka müdahale etti çünki ortada hala bomba tehlikesi var ağaç kadar basit değil olaylar
        ···
      3. 3.
        0
        polise vuralım mı? havuz medyası iyi doldurmuş sizi adım gibi biliyorum ki okuduğun gazeteler(sabah, takvim, akşam, akit)
        Amın oğlu esteban daha ilk gün(28 mayıs sabahı) polis milleti sabah ezanı vakti gazladıı, millet o akşam meydanlara çıktı mı? hayır. o öğleden sonra sembol kadın kırmızılı kadın gazlandı. gene yok. e ertesi sabah sen hala milleti uykusundan gazla uyandırırsan, senin gibi kancık olmayıp vicdan sahibi olan herkesi bu vahşete dur demek için sokağa dökersin. zütoğlanı seni. senin ve senin gibilerin vicdanını gibeyim ben. Farklı siyasi görüşlere sahip insanlar ordaydı. ama hepsi vicdan sahibiymiş onu gördüm. Orada kapalı kızlar da vardı evet Akp li lerdi(inanmıyorsan 2015 haziran seçimi akp oylarındaki düşüşten anlarsın) sizin yatacak yeriniz yok lan
        Bak mesela bu kadın ne kadar tehlikeli
        https://galeri8.uludagsoz...%B1-kad%C4%B1n_935060.jpg
        Polise saldırmıştır bu kadın değil mi? Öyle öğretmişlerdir size.
        18 yaşındaki Ali ismail sırf düşüncesi uyuşmuyor diye öldürenler esnafla polis değildi di mi? Ali ismail onlarca adamla birlikte polise saldırmıştı değil mi?
        Hele ethem palayla polisin kafasını kesmeye çalışmıştı değil mi?
        bizler normal insanlardık olm.siz çıldırttınız bizi. bizler hayattan umutları olan sıradan insanlardık. demokrasiye inandık, oy kullandık, kaybettik uyduk, uyuduk. bize dayatılanlarla yaşamaya çalıştık. olmadı amk. daha çok dayattınız, cezalandırdınız, gazladınız, dövdünüz ve öldürdünüz. bizi siz çıldırttınız. öğrenciyi, doktoru, mühendisi, işçiyi, bakkalı, taksiciyi, taraftarı, siz çıldırttınız. evet, olay ağaçlar parklar değil, ama ideolojiler de değil. karşınızdakiler örgüt değildi gezide, Başta bir isteği olan bir avuç halktı. O bir istek çok geldi padişahınıza çünkü sizden alışmıştı istediğini elde etmeye ve bu halk ilk defa uğruna direnilecek bir şey yaptığından korktunuz bu kadar. 3-5 zibidinin dikkat çekmek için kırdığı reklam panosunu bütün gezicilerin üstüne atıyorsunuz. Ordaki insanlara eğer çapulcu denmeseydi o insanlara %50 arkamda diye kışkırtılmasaydı hiç o yazdığın olaylar olur muydu? Az birşey şerefin varsa cevap ver bir parkı yıkıp avm yapmak için o kadar ısrar doğru muydu? (ta bir hafta sonra ortaya çıkan topçu kışlası yalanından bahsetme giberim dalağını) Hadi söyle o insanlara türbanlı kadının üstüne işediler diye ifitra atılmadı de(söyle de şerefini görelim) Söyle utanmadan söyle camiye ayakkabılarıyla girdiler diye iftira atılmadığını söyle. Gezide dolar 10 kuruş arttı diye yırtındım bugün dolar 3 liraya dayanmışken gıkım çıkmıyor de.
        Tümünü Göster
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster