/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 201.
    0
    polise vuralım mı? havuz medyası iyi doldurmuş sizi adım gibi biliyorum ki okuduğun gazeteler(sabah, takvim, akşam, akit)
    Amın oğlu esteban daha ilk gün(28 mayıs sabahı) polis milleti sabah ezanı vakti gazladıı, millet o akşam meydanlara çıktı mı? hayır. o öğleden sonra sembol kadın kırmızılı kadın gazlandı. gene yok. e ertesi sabah sen hala milleti uykusundan gazla uyandırırsan, senin gibi kancık olmayıp vicdan sahibi olan herkesi bu vahşete dur demek için sokağa dökersin. zütoğlanı seni. senin ve senin gibilerin vicdanını gibeyim ben. Farklı siyasi görüşlere sahip insanlar ordaydı. ama hepsi vicdan sahibiymiş onu gördüm. Orada kapalı kızlar da vardı evet Akp li lerdi(inanmıyorsan 2015 haziran seçimi akp oylarındaki düşüşten anlarsın) sizin yatacak yeriniz yok lan
    Bak mesela bu kadın ne kadar tehlikeli
    https://galeri8.uludagsoz...%B1-kad%C4%B1n_935060.jpg
    Polise saldırmıştır bu kadın değil mi? Öyle öğretmişlerdir size.
    18 yaşındaki Ali ismail sırf düşüncesi uyuşmuyor diye öldürenler esnafla polis değildi di mi? Ali ismail onlarca adamla birlikte polise saldırmıştı değil mi?
    Hele ethem palayla polisin kafasını kesmeye çalışmıştı değil mi?
    bizler normal insanlardık olm.siz çıldırttınız bizi. bizler hayattan umutları olan sıradan insanlardık. demokrasiye inandık, oy kullandık, kaybettik uyduk, uyuduk. bize dayatılanlarla yaşamaya çalıştık. olmadı amk. daha çok dayattınız, cezalandırdınız, gazladınız, dövdünüz ve öldürdünüz. bizi siz çıldırttınız. öğrenciyi, doktoru, mühendisi, işçiyi, bakkalı, taksiciyi, taraftarı, siz çıldırttınız. evet, olay ağaçlar parklar değil, ama ideolojiler de değil. karşınızdakiler örgüt değildi gezide, Başta bir isteği olan bir avuç halktı. O bir istek çok geldi padişahınıza çünkü sizden alışmıştı istediğini elde etmeye ve bu halk ilk defa uğruna direnilecek bir şey yaptığından korktunuz bu kadar. 3-5 zibidinin dikkat çekmek için kırdığı reklam panosunu bütün gezicilerin üstüne atıyorsunuz. Ordaki insanlara eğer çapulcu denmeseydi o insanlara %50 arkamda diye kışkırtılmasaydı hiç o yazdığın olaylar olur muydu? Az birşey şerefin varsa cevap ver bir parkı yıkıp avm yapmak için o kadar ısrar doğru muydu? (ta bir hafta sonra ortaya çıkan topçu kışlası yalanından bahsetme giberim dalağını) Hadi söyle o insanlara türbanlı kadının üstüne işediler diye ifitra atılmadı de(söyle de şerefini görelim) Söyle utanmadan söyle camiye ayakkabılarıyla girdiler diye iftira atılmadığını söyle. Gezide dolar 10 kuruş arttı diye yırtındım bugün dolar 3 liraya dayanmışken gıkım çıkmıyor de.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster