/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +60 -1
    ondan sonra ufak bir muhabbet başlayıverdi. kızlardan esmer olanın adı cansel. gerçekten esmer güzeli denebilecek bir kız. kumral olanın adı bengü. bengü biraz balık etli denebilecek kızlardan. göğüsleri devasa büyüklükte. yani cansel daha güzel olmasına karşın bengünün inanılmaz çekiciliği var ve gerçekten buram buram ciks kokusu aldım o kızdan.

    bunlarla biraz daha konuştuk muhabbet az çok ilerledi ve yeni derse girmek için sınıfın yolunu birlikte tuttuk. güzel olan canselin benden hoşlandığını anlamıştım. direk büyük bir şey değil tabi. ama benden fiziksel özelliklerimden etkilendiğini hissediyordum. muhtemelen biraz önce derste bu dedikodu dönmüş olabilir. ama ben bengüyle daha çok konuşma yanlısıydım.

    sigaraları bitirmeye yakın cansel üniversite2 ye gidip çay içelim mi dedi. bengü biraz mırın kırın etsede 3ümüz oraya gitme kararı aldık. ikiside yurtta kalıyormuş bu arada. neyse gittik çaylarımızı içtik sohbet muhabbet o gün içimdeki huzursuzluklada başlasa bu tanıştığım iki kız biraz daha rahatlamama neden olmuştu diyebilirim. bu arada küçük sırlarımdan buradaki kimseye bahsetmeme kararı almıştım. bu sırrı burada bırakacaktım.

    birlikte derse girdik ve sıkıcı bir dersten sonra derslerimiz bitmişti. bunlarla sigara içerken biraz daha sohbet ettik. artık biraz daha ortam yumuşamıştı artık. yinede enseye tokat züte parmak değildik tabiki de. ca
    ···
    1. 1.
      +15
      aha kızlar yarra yedi acaba ilk hangisi huur olucak
      ···
    2. 2.
      -1
      Buralar değerlenir
      ···
   tümünü göster