/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    "değilim. ben daha çok yatak adamıyım."
    "etraftakiler bizi görüp, irem'e söyledğinde ne olacak?" dedim alt dudağımı dişlerken. tekrar güldü ve önüne siyah saçlarını geriye attı.
    "sadece arkadaşız." dedi "ya da öğretmen öğrenci ilişkisi gibi."
    "buna böyle söyleme." dedim yüzümü buruşturup. ama parmaklarını kotumun kemerliklerine geçirdi. kalbim ani bir hareketle ağzıma gelirken nefesimi tuttum. uzun olduğu için gözleri yarı kapalı bir şekilde dudaklarıma bakıyordu. öleceğimi sandım.
    yemin ederim yere düşüp bayılacaktım.
    göğsüm onunkine yaslıydı. kotum onunkine dayalı, elleri düğmeme yakın bir mesafede ve uzun serçe parmakları tişörtümle kotumun arasındaki boşlukta çıplak kalan tenime değiyordu.
    yutkunduğumda dudakları bir gülümseme ile titredi ama yavaşça kulağıma yaklaştı. ıslak ve sıcak dudakları kulağıma konuştuğu zaman sürtündü.
    "asla... " diye fısıldadı. başını eğdiğinde karnımda birileri tepiniyor sandım. dudakları resmen boynuma değecekti be ben bir şey yapamadan duruyordum. sadece kızarıyordum.
    bakire bile değildim.
    "ama asla.." diye devam etti ağzı açık bir şekilde yutkunduğu için boğukça çıkan sesi duydum. "bir erkeğin ilk randevuda bunu yapmasına izin verme."
    sonra aniden uzaklaştı. tam dudaklarını boynuma bastırması için yalvaracakken hemde. yüzümün ortasına biri yumruk atmış gibi ona bakakaldım.
    "ta-tamam." diye mırıldandım kendime gelmek için. başımı iki yana salladım. can ise hiçbir şey olmamış gibi rahattı. "mert olsa bile ilk randevuda onun seni öpmesine izin veremezsin." dedi. "bir kız bana kendini ilk randevuda öptürürse basit olduğunu düşünürüm. ve ben basit biri değilim. basit sevmem."
    "ama onları beceriyorsun?"
    "konu bu değil. bu çok zeki olmana rağmen gazete bulmacası çözmek gibi bir şey." dedi hemen
    "ben gazete bulmacası çözm-"
    "bahar." dedi sertçe. "öğrenmek istiyor musun?"
    "evet "dedim hiç düşünmeden.
    ···
   tümünü göster