/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    LESSON THREE: LOOK GOOD FOR GOOD SEX
    dudaklarımı yerken kusacağımı sandım. ellerim öyle çok titriyordu ki, düşüp bayılırsam bu titreme kesildiği için sevinebilirdim. aynada kendime baktım.
    can'ın beni çekici bulması önemli miydi?
    eğer beni çirkin bulsaydı, kabul etmezdi. belki de. ya da irem'e gerçekten sahip olmak istiyordu.
    irem'in siyah saçları vardı.
    benim kumral
    yanık bir teni vardı.
    benimki beyazdı.
    gözleri kedi gibi çekik, çekiciydi. benim misket gibi parlayan kehribar gözlerime karşılık. eğer onun gibi kızlardan hoşlanıyorsa ben tipi değildim. altı üstü birkaç şey öğretecekti işte! rahatla.
    kapı çaldı.
    hayır.
    Can, ilk dersi için -buna böyle demesi beni öldürüyordu.- evimde olacağını söylemişti. can has. okulun bir numaralı kız düşkünü bini. vücudunu ve suratını çıkarttığınızda o kadar yakışıklı değildi. bir de boğuk sesi vardı. ah bir de bas çalışı...
    Allahım kapımda can vardı.
    kapıyı açtığımda kaşlarını kaldırarak beni karşıladı. kolsuz, siyah bir tişört ve siyah ,hep giydiği kotunu giymişti. siyah converse'lerine baktıktan sonra iç çektim.
    "yine fazla renklisin."
    "çamaşır günümü görmek istemezsin bile."dedi içeri izin almadan girip. kollarının üstündeki dövmeleri izledim bir süre. gözleri etrafta gezinirken sakin kalmak için kendimi geriyordum. nefesler al buraya ne için geldiğini hatırla,ona çok bakmamaya çalış. ve ne yapacağımızı düşünmemeye.
    mert ile iyi bir iş çıkartmak için en iyi arkadaşından " nasıl huur olunur?" dersleri almam beni kötü biri yapmazdı.
    sadece aşık yapardı.
    yani, sanırım.
    "bunun sesi rahatsız ediyor." dedi ağzımda stresle çiğnediğim sakızı gösterip. başımı salladım ama çilekli sakızımı seviyordum. onu çıkarmadğımda gözlerini devirdi.
    "hadi başlayalım." dedim iğneleyici bakışlarından rahatsız olup. gülümsedi ve önüne gelen saç tutdıbını çekti. "çok heveslisin."
    "hayır ben-"
    "böyle olma. erkekler istekli ama zor kızları sever. çaresiz değil." dedi. kaşlarımı çattığımda gözlerini tekrar devirdi.
    "pekala hadi başlayalım. ders bir, o kotu bir daha üstünde görürsem kendimi becereceğim bahar."
    "vay canına derya baykal olmanı neye borçluyuz?" dediğimde bana dik dik baktı. sonra odalara tek tek bakıp bileğimi tuttu. benimki olanın içine daldı. sanırım üstünde "girmeyin." tabelasından anlamıştı. ben daha neler olduğunu anlamadan dolabıma yürüdü.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster