/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    +1
    Ben 27 yaşında biriyim.

    Bundan bir 20 sene öncesine gitmek istiyorum;Okulda bizim zamanımızda çalışkan tembel öğrenci vardı. Sınıfın çalışkanları öğretmenin yalakası olurdu.2 tane yalakamız vardı. Uzun boylu biri de şişman. Neyse Orta okula geldim. Dersler falan filan zor gelmeye başladı.Bu arada lise telaşı sardı.Bu arada babamla hep kavga ederdim.Şimdi oturup konuşabiliyorum en azından. Babam benim saçımın traşına kadar karışan, kalabalık bir ortama girdiğinde benim adıma konuşup karar verebilen bir tip. Hiç unutmuyorum misafir geldiğinde bu konuşmayı bilmez diye aşağılamıştı beni.
    Liseye geldim. Babamla tartışıyorum ve özel okula gidiyorum düşünün.Çok zenginiz fakat ben mutlu değilim vs... Sonra karar verdim okumamaya kendi paramı kendim kazanacaktım. Kazanmaya başladım saçıma karışan babam oldu melek.Bu arada çok atlamışım lise zamanında ailemle olumsuz durumlar yaşadım. Babam içeri girdi, batırdı,annemle ayrılma noktasına geldi...

    Kızabilirsiniz fakat ailenize değer verdiğinizi gösterin.En azından bir şeyi içinizde yaşamak yerine babanıza sessiz sakinken bir yerde söyleyin. Mutlaka içinizde böyle sıkıntılar varsa açılın en azından rahatlarsınız.
    ···
   tümünü göster