/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +4 -17
    Sen ve senin gibilersiniz işte töre cinayetlerini yapan, sırf eşcinsel veya trans diye kendi ailesini öldüresiye döven, öldüren, işkence yapan, pgibolojilerini çökertip intihara zorlayan. Siz normal misiniz? Değilsiniz.
    Eşcinsellik bir hastalık veya mental bir anomali DEĞiL sarışın ve esmerlerin yaşadığı bir toplumda kızıl doğmak gibidir.

    Eşcinsellik ve diğer tüm LGBT dahilindeki eğilimler, tercih, seçim veya sapkınlık değil, adı üstünde EĞiLiMDiR.
    World Health Organization tarafından çoktan onaylanmıştır bu. Sizin saçma fikirleriniz ve olmayan mantığınızı yürüttüğünüzü sandığınız yazılarınız bunu değiştirmez.
    Eşcinsellerin çoğu sizin gibi salak değildir. Bazı olayları atlatmış, kendi içinde çözüme ulaşmış ve algıları açık, güçlü kişilerdir. Aslında biliyor musunuz, sizin gibi rezil kişilerin değersiz yazıları umrumuzda değil. Çalışan bir beyniniz olsaydı böyle düşünceleriniz olmazdı, bir beyniniz olsaydı da bir konuyu anlamadan fikir yürütmeye çalışmak hatasına düşmezdiniz. Acıyorum size.
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      Beyninin olmadıgınin farkina varamadınmi bu oçnun panpa bide uzun uzun yazmissın bunlarin anlayacagı tek dil olmayan beyninle bide baslikmi acıyon amkoydugumun cocugu olmalı , insan yerine katılıp düzgün cevabı haketmiyor oçları
      ···
      1. 1.
        0
        Haklısınız
        ···
      2. 2.
        -1
        Birincisi ben eşcinsel olanları infaz ederim demedim, saygı duymam dedin.

        ikincisi de neye şaşırıyorum biliyor musunuz? Eşcinsellik ve benzeri anormal olaylara saygı göstermeyen insanlara tepki verenler, islamı kötülediğin zaman sana küfür eden insanlardır.

        Ben şimdi açıkçası ateistim, fakat kalkıp da size islamı kötüleseydim bana küfür ederdiniz, ancak eşcinsellerin düşüncesine saygı duyun diyen kişiler de yine aynı kişiler? Siz daha inandığınız inancın kurallarını bilmiyorsunuz bir gibtirin gidin amk.
        ···
      3. 3.
        0
        Benim veya bizim üstteki arkadaşi bilmiyorum müslüman oldugumuzu nerden çıkarttin ? Bende ateistim, müslümanların escinselligi anormallik olarak görenlere tepki gösterdigi kanısına nasıl vardin cok çok merak ediyorum saka gibi. Anlaşılan ateizme gecis yapalı pek fazla zaman olmamıs o yüzden bu cümleleri kuruyosun , ha bide ateistim diyosunya neden ateistsin? Muhtemelen evrime inanıyosun( ki inan inanma artık tartısılmiyor bile varlıgı ) peki escinselligin evrimsel sürecine dair hicmi bisey okumadın ? Ben istermiyim toplumun buyük bölümünun tepkisini çekecekken ölümlerle tehdit edilecekken hor görülecekken böyle bi yonelimi secmek ? Senin heterolugun ne kadar normalse benimde bisexligim okadar normal muhtemelen sen içindeki erkegi tatmin ediyosun 'erkek adamin erkekle isi olmaz gardaş' gibtir olup gidecek biri varsa biz degil o sensin
        ···
      4. 4.
        +1 -1
        Ben panciksüelim. 1-2 sene önceye kadar ateisttim. Sonra bir sürü araştırma yaptım ve Müslüman oldum. Eşcinsel müslümanlar vardır, biciksüel müslümanlar vardır. Bu bizim için bir sınavdır. Kendine sahip çıkıp lezbiyen veya gay ilişkiye girmezsen bir sorun yoktur. Yasak olan eşcinsel veya başka bir tür LGBT insanı olarak doğmak değil, sınavı geçememek yani nefsine hakim olmamaktır.
        insanlar LGBT kategorisindeyse bu şekilde kalır, bu günah değildir çünkü böyle doğarlar. Günah olan böyle ilişkiye girmektir. Eşcinsellik doğuştandır. Doğada da eşcinsel ilişkilerde bulunan, cinsiyet değiştiren birçok hayvan mevcuttur.
        Ayrıca ben düzgün bir Müslüman olarak dinime küfreden kişilere küfretmem. Birilerine küfretmek yasaktır zaten islamda.
        istediğin kadar küfret hakaret et allah peygamber bırakmadan saydır, bu beni ilgilendirmez. Çözemeyip dışarı böyle yansıtmayı tercih ettiğin problemindir. Çünkü ortada tartışılacak bir şey yok, adamın biri gelmiş islama küfrediyor. Ne diyeyim? Ben de ona küfretsem elime ne geçecek?
        Ayrıca aile geleneği olarak müslüman olan ve aklına allah cidden var mı veya şu ayetteki mantık hatası gerçekten bir hata mı yoksa bir açıklaması mı var gibi sorular gelince tövbeler tövbesi haaşaa haaşaaa diyen tatlı su müslümanları küfredilmeyi hakeden davranışlar sergiliyorlar, doğrudur. Bir insanın batıl inançları varsa orada bitmiştir zaten onun zeka ve mantığı.
        Benim amacım insanlara elimden geldiği kadar yardım etmek.
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      -1
      Erkek adam çaktırır mı lan pünönönk
      ···
   tümünü göster