/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +1 -1
    Ben panciksüelim. 1-2 sene önceye kadar ateisttim. Sonra bir sürü araştırma yaptım ve Müslüman oldum. Eşcinsel müslümanlar vardır, biciksüel müslümanlar vardır. Bu bizim için bir sınavdır. Kendine sahip çıkıp lezbiyen veya gay ilişkiye girmezsen bir sorun yoktur. Yasak olan eşcinsel veya başka bir tür LGBT insanı olarak doğmak değil, sınavı geçememek yani nefsine hakim olmamaktır.
    insanlar LGBT kategorisindeyse bu şekilde kalır, bu günah değildir çünkü böyle doğarlar. Günah olan böyle ilişkiye girmektir. Eşcinsellik doğuştandır. Doğada da eşcinsel ilişkilerde bulunan, cinsiyet değiştiren birçok hayvan mevcuttur.
    Ayrıca ben düzgün bir Müslüman olarak dinime küfreden kişilere küfretmem. Birilerine küfretmek yasaktır zaten islamda.
    istediğin kadar küfret hakaret et allah peygamber bırakmadan saydır, bu beni ilgilendirmez. Çözemeyip dışarı böyle yansıtmayı tercih ettiğin problemindir. Çünkü ortada tartışılacak bir şey yok, adamın biri gelmiş islama küfrediyor. Ne diyeyim? Ben de ona küfretsem elime ne geçecek?
    Ayrıca aile geleneği olarak müslüman olan ve aklına allah cidden var mı veya şu ayetteki mantık hatası gerçekten bir hata mı yoksa bir açıklaması mı var gibi sorular gelince tövbeler tövbesi haaşaa haaşaaa diyen tatlı su müslümanları küfredilmeyi hakeden davranışlar sergiliyorlar, doğrudur. Bir insanın batıl inançları varsa orada bitmiştir zaten onun zeka ve mantığı.
    Benim amacım insanlara elimden geldiği kadar yardım etmek.
    ···
   tümünü göster