/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 201.
    +1
    kardeşim deistim annemin babamın ben 4 yaşındayken yaşadığı şeyler var hala ben o olayları sorduğumda "saçmalama yok öyle şeyler" derler ama ben bu soruyu sorduğum bi akşam annemi bu olayları telefonda birine anlatırken gizli dinledim. üsküdar bulgurluda bi sitede oturuyorduk o zamanlar hatırlıyorum evi evde hep korktuğumu bilirim annemler salondayken koridorda tek kalınca arkama bakarak koşardım hep ezan başlayıncada ürperirdim. 1. olay bir akşam halamlardan gelmişiz annemler direk odalarına gitmiş duvarda parlak bir resim vardı hala hatırlarım annemler ışığı açtıklarında resmin asılı olduğu çivi duvarın içinde bi sağa bir sola kayıyor hemde annemin babamın önünde ama çivi duvarda iz bırakmıyor normalde çapalaması lazım duvarı babam çiviyi tutuyor ama çivi durmuyor.
    2. yine aynı aylar benim legolar vardı evde onlarıda hatırlarım bir odada hep incintılar oynardım onlarla bir gece annem su içmeye kalkıyor odaya göz ucuyla bakınca şok oluyor kadın legolar birbirine geçirilmeden sadece uç uca piramit şeklinde dizilmiş üflesen yıkılır o derece pramit şekli kafanızda canlanmıştır umarım.
    3.yine aynı aylar bir sabah beni anaokuluna bırakmadan babam evden çıkıyor annemle tekiz annem salona yanıma geliyor birden sanki mutfaktaki tüm camlar kırılırmuşçasına ses geliyor annem mutfağa koşuyor sadece kahvaltı masasındaki çay bardakları çay tabağında yan duruyor sadece
    BONUS:bunu ben gördüm halada hatırlarım 4.katta oturuyorduk bu olaylar başladığında ve birgün evde kertenkele yavrusu buldum ben 4. katta ne işi var kertenkelenin onu öldürdü annem belkide bu olayları tetikledi şimdi aklıma geldi amk harbiden başlangıç bu.
    ···
   tümünü göster