/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    0
    Beyler 2 hafta kadar hep Leia ile oturdum derslerde. Micheal ise bana kotu bakislar atiyordu. Bende bir gun Micheal'in yanina gidip biraz konusalim dedim ve direk konusmaya basladi:
    -Rammman Juliette'e ne yaptin? Kiz ona taciz edip vurdigunu soyledi. Ardindan evden kovup ben Catlyn'i seviyorum demissin
    Benim orada nasil hisettigimi anlarsiniz yani.
    +Micheale bunu senle de konusmistuk kardesim. Ben Catlyn'i sana yaptiklarindan sonra asla sevemem. Ayrica Juliette de yalan soyluyo. Istersen Leia Umit ve turkiyedeki arkadaslarima sorabilirsin. Kendisi ben Catlyn e Leia dan uzaklasmam icin hesaplarini hacklemis ve ardindan da bizi bloklamis. Bu yaptiklarindan sonra artik onu sevemem, guvenemem. Anliyorsun demi beni?
    O da benim gibi sok olmustu.
    -Anliyorum kardesim. Yaptiklarin icin cok sagol, sana kotu davrandigim. icin ozur dilerim. Catlyn le cikmak istersen de senin secimin. Ben istemedigim icin degil, seni korumak icin soylemistim deyip elini uzatti arkadasca. Bende elini gibtim ve biraz daha konustuktan sonra filozofi hocasi derse girdi ve yerlerimize gectik.
    O gun aksam Micheal Juliette ile bunlari konusmus olacak ki bana Juliette'in kendisini engelledigini soyledi. Yavas yavas Juliette'in hayati tak olmaya basliyordu ama bem boyle olmasini istemiyordum. O benim ne olursa olsun ilk askim ve ilk deneyimimdi. bende birdaha bu olayi kimeye yaymamalarini soyledim bizimkilere. Simdi sira catlyn in gonlunu almaktaydi. Ve ayrica Juliette'in neden hayatini mahvettigini ogrenmekteydi.
    ···
    1. 1.
      0
      hadi lan 2 gün oldu
      ···
    2. 2.
      0
      harbiden birader nerlerdesin ya
      ···
   tümünü göster