/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +17 -1
    Hasan kapıyı büyük telaşla açtı ve noldu olum diye korkarak bağırdı. Lan olum sizin köpek yok zinciride kırık noldu bu köpeğe dedim, dalga mı geçiyorsun deyip kulübeye baktı ve babasına seslendi.

    - baba köpek yok zincirleri de kırılmış köpeği çalmışlar yada köpek kaçmış dedi.

    Babası koşarak geldi ve baktı biraz zinciri falan kurcaladı ve olum bunu köpek kıramaz demeye falan başladı.

    Neyse biz hasanla evden ayrıldık ve mahmutun eve yöneldik. Hasana dün geceki sesi sordum ve o da ne olduğunu anlayamamış. O saatte köpekleri kocabaş ummarsızca havlıyor ve huysuzlanıyormuş.

    Mahmut camda bizi bekliyordu o arada da küçük kardeşi ile de vakit geçiriyordu. Bizi görünce beyler hemen iniyorum diyerek bi çırpı aşağı indi. Ve olayı mahmutu da anlattık. Ondada gariplikler vardı. Babasını geç geldiğini geceki sesi duyarak uyandığını söyledi. Üçümüz de birbirimize anlamsızca bakarak gece neler olduğunu soruyorduk.

    ilerlerken karda ufak kan lekeleri gördük ve sanırım sansar fare tavuk falan yemiştir diye düşündük. Köyün çıkışına doğru yürürken sol tarafta küçük et parçalarının ve yerde çeşitli simgeler çizili kağıtlar bulduk. Çok ürpermiştik. Parça etkilerin yanına vardığımızda çok pis bir koku vardı. Hava buz gibi ve her yer kar. Et bozulmuş olamazdı. Bu koku bu koku et parçalarından geliyor olamazdı. Göreceklerimiz başlayacakların habercisi olduğunu bilmiyorduk..
    ···
    1. 1.
      0
      Son sayfadan geliyorum zaman kaybi calinin arkasinda ne gordunuz dalyarak onu atladin gectin yazcan hikayenin amk hic gercekci degil
      ···
      1. 1.
        0
        Tmm krdş
        ···
   tümünü göster