/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +115 -40
    ÜST EDiT: BEYLER HiKAYENiN BAŞLANGICI SANIRIM YANLIŞ ANLAŞILMIŞ. 4-5 SAAT ÖNCE GERÇEKLEŞEN OLAYI ANLATMAK iÇiN OLAYLARI BiR HAFTA GERiYE SARARAK BAŞLADIM. YANi AYNI OLAYI ÖNCE 4 SAAT SONRA 1 HAFTA DiYE ANLATMIYORUM

    Beyler olay 4-5 saat önce gerçekleşti. Hala elim ayağım zangır zangır titriyor ama sıcağı sıcağına yazayım dedim. Olayları en baştan anlatmaya başlıyorum. Her şey bir hafta önce Mevlana mahallesindeki müstakil evimizden Özkanlar'da lüks sayılabilecek bir apartmana taşınmamızla başladı. Mevlana mahallesini bilen bilir keko yuvasıdır. Zaten zengin ama cimri olan babamı bu tak çukurundan taşınmaya ikna edebilmemiz de birkaç kekonun kardeşimi dövmesi sonrası polislik olmamızla sağlanmıştı.
    Neyse esas konuya dönecek olursak eve taşındığımız gün yorgunluktan saat sekizde uyuyunca haliyle sabah da kargalar takunu yemeden uyandım. Mal gibi ev ahalisi uyanana kadar dota2 oynamaya karar verdim ve ruslar sayesinde bu kararımdan pişman oldum. huur çocukları akşamdan kalma halleriyle nasıl erkenden kalkıp bilgisayar başına çöküyorlarsa. Ruslara söverek bilgisar başından kalkmamla kapının çalması bir oldu. Saate baktım rus mus derken bayağı zaman geçmiş. Bizim öküzler de hala horul horul uyuyorlar. Ruslara olan sövgülerime bizimkileri de ekleyerek kapıya yöneldim. Kapıyı açmamla afet-i devranı görmem bir oldu. Aman allahım o nasıl bir güzellik beyler size tarif edemem. Amcıklanmış beynim ve sulanmış gözlerimle bu sanat eserine bakakaldım. içimden amk buranın kızları ne güzelmiş diye geçirirken kız apartmana yeni taşındınız sanırım hoş geldiniz dedi ve bir isteğim olup olmadığını sordu. Anlamadım? dememle inci gibi dişleriyle gülümseyip "apartman görevlisiyim." deyince kendime geldim ve sadece "Yok, teşekkür ederim." diyebildim. Kız da "Peki, bir isteğiniz olursa haber verin" diyerek gitti. Ben de mal gibi sırıtışımla tavanı izleyerek uzanmak için yatağıma yol aldım.
    ···
   tümünü göster