/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +112 -8
    Biride sormamış bıçakla gezen adam mı tehlikeli kız kesen mi?

    Not : kroki bile çizmiş mk o adamla tek kalsa bıçağı takardı adama
    ···
    1. 1.
      +15 -5
      Bıçakla geziyorum evet ama sordun mu neden diye? Birincisi yaşadığım şehir, ikincisi başıma gelen birkaç olay. Ayrıca cebinde bıçak taşıyan her kişi tehlikeli değildir. Misal ben. Şu zamana kadar 1 kişiye bile açmadım o bıçağı. Sadece mevzu olup iş ciddiye binince savunmak için var. Ayrıca bıçak taşıyan her adam tehlike yaratmaz ama fütursuzca bacina bakan bi sapık ona tecavüz edebilir.
      ···
    2. 2.
      +7 -5
      görende hayatında hiç kız kesmedi sanır.Her kız kesen gözü dönmüş tecavüzcü mü? Kavga olurda karşımdakine mevzu uzarsa çekerim demişsinde senin gibi mevzucular yüzünden saçma salak kavgalarda kaç kişi ölüyor haber bile olmuyorlar sen gibi MAGANDALAR yüzünden.Önce erkek olda bıcak arkasına saklanma
      ···
    3. 3.
      +3 -5
      Sen anlama problemi yaşayan bir insansın sanırım? Bak panpa ben öyle saldırgan bi tip değilim. Kimseye de bıçak çekmedim çekmemde. Benim taşıma amacım belli. Eğer olur da biri aletle gelip canıma katederse kendimi savunmak. Daha önce başıma geldi. Sen böyle bi durumda ne yapardın? Yani biri sana bıçakla saldırsa ölmeyi mi beklerdin? Ben canımı sokakta bulmadım. Ben böyleyim sen de öyle. Kapat konuyu uzatma panpa. Ama tekrar diyorum kimseye zararım olmaz ve karı kız da kesmedim. Haydi eyv.
      ···
    4. 4.
      0
      taksın tabi dıbına koyduğumun oğluna o bıçağı zütüne saplayıversin de orosbu evladı boş otobüste ayakta gitsin ecdadını gibtiğimin kansız orrospu çocuğu!
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster