/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +15 -5
    Bıçakla geziyorum evet ama sordun mu neden diye? Birincisi yaşadığım şehir, ikincisi başıma gelen birkaç olay. Ayrıca cebinde bıçak taşıyan her kişi tehlikeli değildir. Misal ben. Şu zamana kadar 1 kişiye bile açmadım o bıçağı. Sadece mevzu olup iş ciddiye binince savunmak için var. Ayrıca bıçak taşıyan her adam tehlike yaratmaz ama fütursuzca bacina bakan bi sapık ona tecavüz edebilir.
    ···
    1. 1.
      0
      Görende hayatında hiç kız kesmedi sanır.Her kız kesen gözü dönmüş tecavüzcü mü? Kavga olurda karşımdakine mevzu uzarsa çekerim demişsinde senin gibi mevzucular yüzünden saçma salak kavgalarda kaç kişi ölüyor haber bile olmuyorlar sen gibi MAGANDALAR yüzünden.Önce erkek olda bıcak arkasına saklanma
      ···
    2. 2.
      0
      Sen ne kadar da anlama kıtlığı olan bi insansın.. Sana diyorum ki ben hayatımda kimseye bıçak çekmedim. Çekmem de. Eğer karşımdaki bama bıçak yada benzeri bir aletle saldırır ve cidden canıma kasteder ise ben savunurum. O kadar. Kimsenin de karısını kızını kesmedim. Kendi suçunu hafifletmek için beni kendine dahil etme. Uzatma panpa. Ben böyleyim.
      ···
   tümünü göster