/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 76.
    +3 -2
    ulan dıbına kodugumun özenti ergenleri dhkp-c yi kuran kişileri bir araştır bakayım. hangisi vatan hainleri uğruna çarpıştı ? aksine bağımsız bir ülkenin dış etkenlerine karşı tepki gösterdiler. bazı ipneler yüzünden hepsi amacının dışına çıktı. bir ülkücünün evine neden baskın yapmıyolar yada evinde vurup öldürmüyorlar ? sen ve senin gibi konuşanların kaç tanesi doğuda askerlik yapmışta yok hukukunu gibeyim yok öyle yapayım böyle yapayım diye konuşabiliyor? kaç kere taş yedim ben vücuduma haberin varmı senin ? alevi olması bir insanın hiç umrumda değil isterse başka dine bağlı olsun AMA BU VATANDA KiMSE HAiNLiK YA-PA-MAZ ! gidin akp ve zihniyetini protesto edin. DEVRiMCiYiM DiYiP SOL PARTiYE OY VERiRKEN SIRF AKP DÜŞMANLIĞI YÜZÜNDEN PKK'NIN SiYASi UZANTISI HDP'YE OY VEREN huur ÇOCUKLARINA BÜTÜN BU LAFIM ANASI gibiŞMiŞ YAVŞAKLAR SiZi SiZiN GiBi HAiNLER OLDUĞU SÜRECE BÖYLE GEBERMEYE MAHKUM OLACAKSINIZ !. BU ÜLKEDE YAŞIYOSAN BU ÜLKENiN EKMEĞiNi YiYORSAN HAiNLiK ETMEYECEKSiN ŞEREFSiZLiK ETMEYECEKSiN. BU ÜLKEYE DÜŞMAN iSEN MEMUR OLMAYACAKSIN, BENiM VATANIMA LAF ETMEYECEKSiN. DEVRiMCiLiĞiN BiLE BiR AMACI VARDI SiZiN YÜZÜNÜZDEN ARTIK ODA KALMADI. SON ÖRNEĞiM iSE ELiF SULTAN KALSEN. iKi YÜZLÜ huur BiZ CANLI BOMBA DEĞiLiZ DEDi, CHP DAHiL HERKES KORUMA ALTINA ALDI. SONUNDA ODA tak CUVALI GiBi ASFALTA YAPIŞTI. BÜTÜN (HAiN OLAN) KÜRTLERiN VE KÜRT MiLLiYETÇiLERiNiN GELMiŞiNi GEÇMiŞiNi GELECEĞiNi gibEYiM..!
    ···
    1. 1.
      +3 -3
      güzel edebiyat yapmışsın da büyük harflerle yazmaya başayınca sıçmışsın.
      Zira kimse bu ülkenin ekmeğini bedavaya yemiyor parasını ödüyor.
      Memurluktan yürüyeyim de millet borçlu olduğunu hissetsin demişsin bu ülkede memurlar çalıştığının karşılığını almıyor.
      Zira memurluk dediğimiz şey devletin millete bedava para vermesi değil çalışmasının karşılığını ödemesidir. Size bunları sadaka gibi öğretmişler.
      (bkz: Kapitalizm)
      Ha ülkücülerin basılmamasına gelirsek
      hatılarsan bir 80 darbesi oldu güya bütün siyasi karışıklıkları durdurmak ve cezalandırmak için
      bir tarafta Deniz Gezmiş asıldı
      öteki tarafta 78 de Bahçelievlerde insan öldüren ülkücü lideri niye asılmadı.
      Hukuk denilen şey ne garip şeyse bu ülkede kıblesi hep Amerika oluyor.
      ···
    2. 2.
      0
      bak güzel kardeşim. bir doğuya gidin. burası tc değil diyorlar. demiyorlar mı ? sonra tc'nin memuru olmaya calışıyorlar ? bu kadarmı iki yüzlüsün ? bu ülkenin toprağını kabul etmiyorsan olanaklarından neden yararlanıyorsun ? eğitim isterler, öğretmen öldürürler, tedavi olmak isterler, doktor öldürürler, 33 silahsız sivil askeri kurşuna dizer, köy korucusunu ağaca bağlayıp infaz ederler. devlet bize bakmıyor derler, elektriği kaçak kullanırlar. yüreğiniz varsa gelin derler, EYP ile saldırılar düzenlerler. bana solcu sağcı olayını anlatmışsın 80deki. benim burdaki konuşma amacım pkk ve kürt milliyetçileri. yani 84 ve sonraki yıllar. deniz gezmiş 72de asıldı. ve inan kardeşim o zamanlarda çok ülkücüde asıldı tarih bunu yazıyor zaten. ama hiçkimse tarihte asılan ülkücüleri konuşmadı o yüzden okumayan adam bilemiyor. benim lafım bu ülkenin geleceği için savaşan devrimcilere değil. benim lafım bu vatan hainlerini savunan ve kendını devrimci komünist diye tanıtan şerefsizleredir. bana küfür olarak yanıt veren arkadaşın başlık ve entrylerine bak bi istersen. kendiside kürt milliyetçisi ve hemen küfüre baş vurmuş. yukardaki entrydede tamamen kendi düşüncelerimi belirttim. ister hak ver ister karşı çık. karşı çıkıcaksanda bu ülkenin menfaati için bir türk vatandaşı olduğunu unutmayarak karşı çık.
      ···
    3. 3.
      +1
      ilk olarak burda bahsettiğimiz kız pkk üyesi değil dhkpc üyesi ve bu örgütler birbirinden bağımsız farklı şeyleri savunan örgütler ha illaki ortak nokta bulucam diyorsan sosyalistlik çıkar o da pkk nın sosyalistliği tartışılır zira onlarda kürt faşisti.
      Konumuz pkk değil yani onu bir anlaman lazım zira doğuda okul bombalayan, ambulans yakan adamların ölmesine ben de üzülmem adı üstünde 'elinde silah var' bak burayı tırnak içine aldım zira ölen kişinin elinde silah ıolup olmaması meşruluk konusunda önemlidir.
      Yine memurluktan yürümüşsün lakin dediğim gibi memurluk devletle bir çeşit ticarettir. Normal de nasıl mal satıp karşılığında para alırsın. Memurlukta da devlete hizmetini, emeğini satarsın karşılığında para alırsın. Bunu bu kadar kutsallaştırmamanız lazım. Zira tek taraftan bakıyorsun devleti kabul etmeyen adamın memurluk istemesi iki yüzlülük ama devletin o adama memurluk vermesi iki yüzlülük değil mi? Devlet bunu babasının hayrına yapmıyor memura ihtiyacı olduğundan yapıyor. Yani kimsenin kimseye bedavadan para verdiği yok. Geri kalan kısım pkk eleştirisiyle gitmiş ki konumuz o değil. Ülkücülerden bahsetme sebebim senin ülkücüler neden basılmıyor demendi zira 80 lere dönersek
      madem ülkücülerede kötü davrandılar siyasi suçlu olan çatlı
      (bkz: bahçelievler katliamı)
      neden 18 yıl sonra susurluktan çıktı
      https://tr.wikipedia.org/wiki/Susurluk_kazas%C4%B1
      katliam yapan adam devletin polisiyle araba da öldü kim sorguladı?
      O adam o zamana kadar neden ceza almamıştı(yakalanmadı demeyin gülerim)
      Bu ülkenin menfaatine gelirsek
      Elinde silahı olmayan insanlarının ölümünü meşrulaştırararak kimse bu ülkenin menfaatini düşünüyorum demesin.
      Zira bu ülkede elinde palayla gezen insanlar ceza almadı.
      http://82.222.152.134/img...310720131152372027548.jpg
      Kendinden olmayan herkese tak atarak vatanseverlik olmaz.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster