/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 101.
    +1
    ilk olarak burda bahsettiğimiz kız pkk üyesi değil dhkpc üyesi ve bu örgütler birbirinden bağımsız farklı şeyleri savunan örgütler ha illaki ortak nokta bulucam diyorsan sosyalistlik çıkar o da pkk nın sosyalistliği tartışılır zira onlarda kürt faşisti.
    Konumuz pkk değil yani onu bir anlaman lazım zira doğuda okul bombalayan, ambulans yakan adamların ölmesine ben de üzülmem adı üstünde 'elinde silah var' bak burayı tırnak içine aldım zira ölen kişinin elinde silah ıolup olmaması meşruluk konusunda önemlidir.
    Yine memurluktan yürümüşsün lakin dediğim gibi memurluk devletle bir çeşit ticarettir. Normal de nasıl mal satıp karşılığında para alırsın. Memurlukta da devlete hizmetini, emeğini satarsın karşılığında para alırsın. Bunu bu kadar kutsallaştırmamanız lazım. Zira tek taraftan bakıyorsun devleti kabul etmeyen adamın memurluk istemesi iki yüzlülük ama devletin o adama memurluk vermesi iki yüzlülük değil mi? Devlet bunu babasının hayrına yapmıyor memura ihtiyacı olduğundan yapıyor. Yani kimsenin kimseye bedavadan para verdiği yok. Geri kalan kısım pkk eleştirisiyle gitmiş ki konumuz o değil. Ülkücülerden bahsetme sebebim senin ülkücüler neden basılmıyor demendi zira 80 lere dönersek
    madem ülkücülerede kötü davrandılar siyasi suçlu olan çatlı
    (bkz: bahçelievler katliamı)
    neden 18 yıl sonra susurluktan çıktı
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Susurluk_kazas%C4%B1
    katliam yapan adam devletin polisiyle araba da öldü kim sorguladı?
    O adam o zamana kadar neden ceza almamıştı(yakalanmadı demeyin gülerim)
    Bu ülkenin menfaatine gelirsek
    Elinde silahı olmayan insanlarının ölümünü meşrulaştırararak kimse bu ülkenin menfaatini düşünüyorum demesin.
    Zira bu ülkede elinde palayla gezen insanlar ceza almadı.
    http://82.222.152.134/img...310720131152372027548.jpg
    Kendinden olmayan herkese tak atarak vatanseverlik olmaz.
    ···
   tümünü göster