/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 76.
    0
    1- Sürekli aynı olaylar olduğu için aynı sonuçların doğması gerekiyor diyorsun ve bu etki olayınıda dünyanın güneş etrafında dönmesi olarak belirtiyorsun ancak bunun yanında yüzbinlerce farklı etkende var. Güneşin yüzeyindeki her hangi bir patlama, dünyanın manyetik alanının değişmesi çağlar içinde sürekli, iç etkenlerinsanlar gibi, yanardağlar depremler gibi Tüm bu etkenleri hesaplayabilirsen (imkansızdır) bir dahaki yıl hangi günde hangi su damlası nereye düşecek bilirsin.

    2- Dünya belli bir rotayı sürekli izlediğinden gelişecek olaylarında belli bir periodu izlemesi gerekiyor ve her şey abc abc abc abc olarak birbirini takip etmesi gerekiyor diyorsun. Haklısın ama bir noktayı atlıyorsun. Bu periodların başa dönüş zamanı. Daha açık olmak gerekirse;

    A olayına evinin önüne yağan yağmur diyelim b olayına istanbuldaki bir deprem diyelim c olayınada güneşin çok sıcak olduğu bir gün.

    Abc abc diye takip edeceğini düşünüyorsun ancak nedense birinci dönüşümden sonra yani abc olup tekrar a olayı olması gerekirken birden istanbulda bir deprem oluyor. Bu ne demek biliyor musun? abc şeması yanlış demek. Aslında bu son gerçekleşen olay d idi. Yani yukardaki dediğimide düşünürsen ortaya bir yıl içinde yaşanacak olaylar şu şekilde çıkacak.

    abchkspyflwpengpaldlaskfopjgopajdopkasopdkopasjfoajgoejaopfjopgjoapdjgopasjdopasdhhgğetrhömbpğğewpojıqhuqwguoojğekgğülepğdkwqpğdmaskgnoıebtıjewoptjğperhkpsdmvopjfopqnwıgewojopewrjopqfpoewjgopw.. ve dahası. En son milyonlarca yıl sonra belki başa geliriz ve tekrardan a ile başlayabiliriz.

    Umarım açıklayıcı olmuştur.
    ···
   tümünü göster