/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +16 -134
    Beyler mantıklı cevap verenlere nick6'sını hemen giriyorum.(hepsine mi dediğinizi duyar gibiyim hepsine hak eden hepsine)

    Sa beyler geçen günlerde aklıma takılan ilginç bir olay olamaması gereken bi olay cevaplarınızı bekliyorum.

    Öncelikle Dünyanın Güneşin etrafında dönme süresine biz 1 yıl diyoruz ve Düyanında kendi ekseninde dönme süresine 24saat diyoruz. Yani dünyanın kendi ekseninde dönmesi bizim için 1 saattir.

    Arkaşlar öncelikle sorun şu dünya yuvarlak güneşin etrafında dönüyor değilmi o halde sorarım yılın her günü ve her saatinin her dakikasının aynı olması lazım örn:29 kasım 2015 saat 17:57'de suan izmire yağmur yağıyor diğer yıllardada yagması gerekmezmi sonuçta dünya yuvarlak ve günesin etrafında sürekli dönüyor. Güneşin ışınların dünyaya düşüş açısı her yıl aynı her yıl 365 gün her gün 24 saat neden peki neden?

    Şu gerceği unutmayalım 1 gün 23 saat 56 dakika 4 dakika buda yıl sonunda 4-5 güne tekabül ediyor bence 4-5 sapmalarla hangi gün hangi hava olayı olucak 1 yıl önceden veya daha önceden hesaplanması gerekir.

    EDiT:Hep aynı yörüngede dönüyoruz hep aynı sürede dönüyoruz herşey aynı olmak zorunda bu ne düzensizlik dıbına koyayayım .

    EDiT2:çügüleyenler ne istediniz la

    EDiT3:olm bişeyi merak ettikde sorduk he bu sözlükde moralim bu kadar bozulmamıştı

    EDIT4: Anama bacıma söve söve anlatmaya calışan arkadaşlar zamanında bişeyleri öyle ögrenmiş
    ···
   tümünü göster