/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1476.
    +21
    Merhaba kardeşlerim,

    Bilmiyorum bu sizin için ne kadar önemli ama kötü bir sebepten dolayı inşallah sonu kötü olmayacak bir sebepten dolayı yetimlerin hikayesine bu gece final yapmak zorunda kalıyorum.

    Sebebini final bölümünde anlayacaksınız şuan sorsanız da sebebini söyleyemem ağır spoiler içeriyor çünkü.

    Saat olayına gelince birkaç entry gördüm öyle çünkü, 23.00 de olacağım deme sebebim geç kalırsam herhangi bir aksaklık olmasın diyeydi ama saat yüzünden geç kalan kardeşlerim varmış bugün 11 de başlayacağım ilk partı göndermeye.

    Okuduğunuz için, verdiğiniz değer için eyv. burdan ya da dışarıdan okuyan herkese selam olsun. Umarım bu gece bizi yalnız bırakmazlar.

    Ayrıca yetimhaneler şuan daha iyi durumdalar ama hala bu anlattıklarım yaşanıyor. Müsait bir zamanınızda oraları ziyaret ederek küçük kardeşlerinizi sevindirmeyi onlara çok görmeyin. Onlara sıcak sevgilerinizi zütürün emin olun sizden başka bir şey istemezler.

    Burada da daha önceden yazdığım gibi oluşmuş bir kardeşlik, aile bağı var bizi tekrar topladın diye teşekkür eden kardeşlerim vardı. Yetimlerin hikayesi bitse de sizler istediğiniz zaman burayı kullanabilirsiniz. Önemli olan aile olabilmek.

    Hakkınızı helal edin kardeşlerim.
    ···
    1. 1.
      +2
      Hacı helal olsun hakkım varsa ama gitmeseydin iyiydi be güzel gidiyodun. ayrıca bizi birleştirdin evet bunun için sana teşekkür ederim saol varol adamın dibi
      ···
    2. 2.
      +2
      varsa helal olsun da oldu mu bu ya.. dilerim kötü bir şey olmaz..

      keşke haberimiz olsaydı da eski playlistimle yaksaydım sözlüğü be samed panpa :(
      ···
   tümünü göster