/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +6 -5
    Dostum yeteri kadar araştırırsan yokluğunda bir varlık olduğunu göreceksin tabi bunu algılayabilmen için biraz okaya perspektif yaklaşman lazım. Uzay boşluğunu ele alalım karanlık madde. Hiç birşey olmadığını düşünüyorsun ama öyle değil işte boşluk bile bir varlıktır ve big bang teorisi gayet mantıklı bir teoridir sadece perspektif yaklaş olaya ve biraz hawking in evrenin oluşumuyla ilgili videolarını izle. Bu arada ateistim ve dinle alakalı senden daha çok şey bildiğime bahse girerim.
    ···
    1. 1.
      +4 -3
      Öncelikle ben fazlasıyla araştırmacı bir insanım beni burada karı kız resmi peşinde koşan, aklı uçkurunda insanlardan sanıyorsunki dini bilgim senden daha fazla diyorsun. Bende senin adına ön yargı ile yaklaşıp dini bilginin ancak Allahın ayetlerinde çelişki aramak için birkaçtanesini bildiğinden öte değildir. Eğerki dini bilgin fazla olsaydı, dini bilseydin bu şekilde hala ateistim diyebileceğini sanmıyorum.

      Gelelim konumuza ilk yazımda boşluk bile yokken diye bir tabir kullandım demekki bunu iyi kavrayamamışsınız. Big bang teorisi var olan maddenin çarpışmasından başlıyor ben size daha öncesini soruyorum. Olaya istediğiniz kadar perspektif bakın bundan öncesini hiçbir şekilde açıklayamazsınız çünkü mantığınız sadece bilimin keşfettiği kısımlar kadar çalışıyor. Bilim tanrının var olup olmadığıyla değil dünya hayatının başlangıcı ile ilgileniyor. Bu yüzden Allahın varlığını kabul etmediğiniz sürece boşluk bile yokken birden nasıl bir tecelli ile var olduğunu açıklayamazsınız.
      ···
    2. 2.
      +2
      helal olsun @7.2.1 entrylerine katılıyorum kardeşim
      ···
   tümünü göster