/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 226.
    +14 -21
    Bir kara delikten korkardım bir de am deliğinden. Çünkü kara delik yutar yok eder enerjiyi dönüştürürdü. Çekim gücüydü karadelik. Am deliği ise yeni bir enerji doğurur ve siz o enerjiyi kontrol edemezsiniz. Çocuk.

    Teyzem beni aşağı doğru itti. Başını bastırdı. Tertemizdi. Belliki bugün duşta temizlenmişti. Bu bir plandı. Teyzem urlaya benimle sevişmek için gelmişti. Dilimi amın en üst noktasında tutuyordum. emme dedi sadece yala. Bir öğretmendi o benim için. Ve kutsal bir görevi icra eden her bilgi aktarıcısı gibi o da öğrencisinin başarısını arzuluyordu.

    Ben onun sesinden başarılı olduğumu anlıyordum. Bir görev icra eder gibi disiplinliydim o saçlarımı kavrıyordu. Ellerim ne yapacağını bilmez yeni yürüyen çocuklar gibiydi kontrolsüz düşüp kalkıyorlardı. Teyzem inliyordu, teyzem susuyordu, Sağ elimin işaret parmağını emiyordu. Immm diye bir sesin hiçbir dilde anlamı yoktur. Çünkü ımmm ciksin güzelliğinin evrensel sesidir. Hiçbir dil bu sesi çalamaz kendine. ciks evrensel güzelliktedir.
    ···
    1. 1.
      +94
      Panpa O kadar kitap okuduğum halde anlamadığım kara deliği am ile anlatınca anladım amk.
      ···
      1. 1.
        +6
        ya amk takunu çıkardı ciddi ciddi okuyodumda" bi karadelik bi amdan korkarım" nedir lan hawkingmisin amk çocucugu. laflara bak eşegin dıbına su kaçırdında neyse inanasım varsada kaçtı.
        ···
      2. 2.
        0
        Ulan harbi aydınlandım bu neymiş aq
        ···
    2. 2.
      +8
      Bir kara delikten korkardım bir de am deliğinden. diyince benim aklıma direk züt deliği geldi aq senin benzetmene sokayım ya
      ···
    3. 3.
      +3
      parmak kaldıran öğrenci
      parmağı yalayan hoca
      ımmmm
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster