/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +21 -4
    Masada süper mezeler vardı. Balıklar harikaydı. Sadece rakı içiliyordu. Bira yoktu. Balıkçı prensipliymiş. Ben bir kadeh içtim, teyzem belki yarım kadeh tek içti. Dombili her şarkıda bir kadeh içip zil zurna sarhoş oldu. Elbiselerle denize girdi rezil etti kendini herkese. Biz de kalkalım artık dedik. Dombili arkadaşlarıyla kaldı, teyzem biraz açılsın araba kullanacak diye sahilde yürümeye başladık.

    Teyzem alkolün etkisiyle biraz duygusallaşmıştı. Denizde bahsettiği erkekle ilgili konuşmak istiyordu belki ama utanıyordu. Bir banka oturduk. Konuşmaya başladı. Gözleri doluydu. Birini çok sevdiğini ama asla onunla olmayacağını, bunun onu kahrettiğini söylüyordu ama asla bir ip ucu vermiyordu. Teyze istersen bu gece araba kullanma gel urlada kalalım. Sabah zütürürüz arabayı erkenden dedim. Dedem zaten uyuyacaktı. Sabah 7 de yola çıkıyordu. 6 da yola çıksak o daha kalkmadan gideriz dedim. Nerede yatacağız dedi, arabada dedim. Anlaştık. Zaten dedem de bitmeyen kredisi vardı. Ben de yanındaydım merak etmiyorlardı. Biraz içelim mi dedim. Beraber bir büfeye gidip 3 tane bira aldık.
    ···
    1. 1.
      +43 -2
      yazmıs 1 sn sonra gördüm amk hayatımda en büyük basarılardan biri
      ···
    2. 2.
      +20 -2
      Ulan okuldan eve gelirken sigara ictimmi diye öz teyzem heryerimi koklar amk. Izmiirnde katmis oldugu hava teyzeni huur senide gavat yapmis rahatliga bak amk. Bi burda teyzemizi annemiz olarak görüyoz adamlar utanmasa anasini gibecek
      ···
   tümünü göster