/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +31 -11
    Urlaya gidene kadar nefis müzikler eşliğinde güldük. Ben zaten hep zeki ve espritüeldim. teyzemin de ince bir espri anlayışı vardı. Ama ikimiz de susmayı istemiyoruduk. Sanki tanrının milyonlarca yıllık yalnızlığına tepki olarak doğmuştuk. Bitmeyen acılarıyla insanlığın yorulup birbirimize sığınıyorduk. Onu kimse anlamamıştı, beni kimse sevmemişti, aşk nedir bilmiyordu, ve ben aşka inanmıyordum. işte birlikteydik, dedemin arabasında urlaya gidiyorduk. Ağaçlı nefis yollarda, tarlaların kenarların arkamızda utangaçlığımızı, hasretlerimizi ve masumiyetimizi bırakarak. Ben teyzeme gidiyordum o ise hayatının en çılgın gecesine gidiyordu. Ben yağmurlar içiyordum çöl develeri gibi, o bir kutupta penguenleri doğurtan bir veteriner gibi üşüyordu. dünyada her şey dengeydi. teyzem ısınacaktı, onu ben ısıtacaktım.

    Urlaya gittik, dombilinin tarif ettiği yeri bulduk. Deniz kıyısında türk sanat müziği çalan salaş bir balıkçıydı burası. Dombili iyi zar atmıştı. Ama zar değil yar karar verir.
    ···
    1. 1.
      +66 -2
      amk çoçuğu betimlemene sokacam uzatmada yaz
      ···
    2. 2.
      +38 -1
      Ben yağmurlar içiyordum çöl develeri gibi, o bir kutupta penguenleri doğurtan bir veteriner gibi üşüyordu. dünyada her şey dengeydi. teyzem ısınacaktı, onu ben ısıtacaktım. Vay amk adamın uydurduğu seye bak 50 sene dusunsem aklima gelmez
      ···
    3. 3.
      +9
      Iyi beyimliyorsun panpa boyle. devam
      ···
      1. 1.
        +6
        Nickine suku panpa
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster