/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +17 -4
    Eve gittik teyzemle. Teyzem yolda dedemden arabayı nasıl alabileceğimizi anlatıyordu. Beni gezdireceğini söyleyecekti. Ama o da biliyordu dedem bunu yemezdi. Aslında doğruydu. Ama dedem için arabası çok kıymetliydi. Renault safrane. Dedem çok severdi arabasını.

    Ananemden yardım istedik. Katakulliye getirip anahtarı kapacaktık dedemden. teyzem sen hiç konuşmayacaksın dedi. Sen konuşursan hayatta vermez. Ben ortalıktan sıvıştım. Ananem nefis bir yaprak sarma yapmıştı, ona biraz yumulduktan sonra teyzem geldi. elinde anahtarları sallıyordu hadi hazırlan gidicez dedi. Duşa koştum. Saçlarım o zaman biraz uzundu. Güzelce taradım. Teyzem görünce urlaya kız tavlamaya gitmiyorsun beyfendi dedi gülerek. Olsun dedim ne çıkarsa bahtımıza. gülüştük. O da giyinmeye gitti.

    Nefis turkuaz bir elbise giymişti. Ayağında çık şık krem rengi topuklu ayakkabıları vardı. Saçları incintı, hafif bir makyaj yapmıştı ve dünyadaki herkesten daha güzel görünüyordu. Arabada dinlemek için walkmanden bir kaset çıkardım. En sevdiğim şarkıları bir arkadaşıma doldurtmuştum. Ve o kasette chris normandan some hearts are diamonds vardı. Mutlaka severdi bu şarkıyı.

    Arabaya bindik. Teyzem kuralları saydı. Çok fazla içki yoktu. O bir bira içecekti en fazla. Kavga çıkarmak yoktu. Burası izmirdi, rahat olacaktım. Ve asla teyze demeyecektim. Adıyla hitap edecektim. Teyze onu yaşlı hissettiriyordu.

    Canıma minnetti, kaseti taktım, ilk şarkı bizim şarkımızdı ; some hearts are diamonds, some hearts are stone , some days you are tired of being aloneeee. Teyzem seni seviyorum.
    ···
    1. 1.
      +54
      Tosbağa gibisin huur çoçuğu
      ···
    2. 2.
      +13
      bu teyzesine aşık olmuş içest gavurun köpaa
      ···
   tümünü göster