/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +11 -1
    (bkz: hayat kurtaran bilgiler)
    ···
    1. 1.
      +40 -4
      starbucks kolayda sevgili yok, senin varsa yolla da onunla gidek sonrasındada giberim
      ···
    2. 2.
      +2
      Bi kez arkadaşlarla gitmiştik bilmiyorlar amk beni yolladılar almaya neyse güzel boyunu çeşidini söylüyorsun bitiyor elemanlar hızlıca Şekil bişeyler söylüyor onları iyi dinleyin birini demin kafanıza göre arkadaşların dediği gibi 5 liralık kahvede var 15 liralıkta Machiato yeterli ve güzel
      ···
    3. 3.
      +1
      beyler şimdi bilmeden alınca acı falan çıkıyo iğrenç bir şey oluyo en azından tatlı içilebilir bir şey söylüyorum : 'ıce chocolate mocha' (ays çaklıt moka) grande boy fiyatı da sanırsam 10 tl ya da 9.5 falandı. Şeker peçete pipet falan da kahveyi aldığınız yerin sağında bi yerde oluyo masada değil.bi de artisligine orda kahve bardağını eliniz sıcaktan yanmasın diye geçirebileceğiniz yeşil kağıtlar oluyo .
      ···
    4. 4.
      0
      Hiç bir zaman gitmeyeceğim heralde ama karton pipet mevzusunu anlamadım
      ···
    5. 5.
      0
      @2 formunda !
      ···
    6. 6.
      +1
      ulan elim gibimde geziyorum giberim şimdi senin karamel makiyatonu starbaksını
      ···
    7. 7.
      +3 -1
      Kardeşlerim!

      Bu huur çocuğunun boş önerilerini dinlemeyin, böyle huur çocukları yüzünden binlerce yıllık tarihimiz ve kültürümüz ayaklar altına alınıyor.

      starbucks coffee nedir amk? bir de buraya giden kişilere bir bakın hepsi batı özentisi kokuşmuş kahpe çocuklarıdır. biz Anadolu'nun bağrında Türk kahvesi ve misk kokulu siyah çayla büyümüş, sobanın üstünde fokur fokur kaynayan çayı yudumlarken derin bir nefes alıp bugünümüze şükürler olsun diyen Anadolu insanının, gerçek Türk insanlarının evlatlarıyız.

      bu huur çocuğu çıkmış starbucksa ilk kez gidecekler gelin yazmış ama ben camiye ilk kez gidecekler gelin yazsam herkes dalga geçer, yobaz, geri kafalı, çağ dışı müslü gibi terbiyesiz, seviyesiz yakıştırmalara maruz kalırım.

      yani kardeşlerim sözün kısası zaten kültürümüzden ve geleneklerimizden hiç bir eser kalmadı. yeni nesil genç kişiler starcbucksa giden batı özentisi, bieber hayranı gereksizler olarak türedi.

      özeti şu ki kültürümüze, dilimize, geleneklerimize sahip çıkmazsak 20 yıl içinde Türk diye bir kavram kalmaz. Hayırlı günler dilerim kardeşlerim.
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster