/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 126.
    +3 -1
    Kardeşlerim!

    Bu huur çocuğunun boş önerilerini dinlemeyin, böyle huur çocukları yüzünden binlerce yıllık tarihimiz ve kültürümüz ayaklar altına alınıyor.

    starbucks coffee nedir amk? bir de buraya giden kişilere bir bakın hepsi batı özentisi kokuşmuş kahpe çocuklarıdır. biz Anadolu'nun bağrında Türk kahvesi ve misk kokulu siyah çayla büyümüş, sobanın üstünde fokur fokur kaynayan çayı yudumlarken derin bir nefes alıp bugünümüze şükürler olsun diyen Anadolu insanının, gerçek Türk insanlarının evlatlarıyız.

    bu huur çocuğu çıkmış starbucksa ilk kez gidecekler gelin yazmış ama ben camiye ilk kez gidecekler gelin yazsam herkes dalga geçer, yobaz, geri kafalı, çağ dışı müslü gibi terbiyesiz, seviyesiz yakıştırmalara maruz kalırım.

    yani kardeşlerim sözün kısası zaten kültürümüzden ve geleneklerimizden hiç bir eser kalmadı. yeni nesil genç kişiler starcbucksa giden batı özentisi, bieber hayranı gereksizler olarak türedi.

    özeti şu ki kültürümüze, dilimize, geleneklerimize sahip çıkmazsak 20 yıl içinde Türk diye bir kavram kalmaz. Hayırlı günler dilerim kardeşlerim.
    ···
   tümünü göster