/i/İnanç

İnanç
  1. 76.
    -1
    yarram gibtir git buluş yap. işte mesele bu sanane amk milletin başörtüsünden çarşafından aselsana gitsen cerne gitsen sana kim ne diyecek amk. işsizlikten milletin çarşafına laf yapıyonuz.
    ···
    1. 1.
      -2
      Aptal herif bak ben yukarda 2 cümle yazmışım onuda yanlış anlamışsın sonra klagib müslüman kafası deyince de kızıyorsunuz. Kişinin türban takması ya da takmaması benim gram gibimde bile değil ama bu siyasal islamcılar sürekli türbanı-çarşafı gündeme getirerek belli şeylerin üstünü örtüyor. Ayrıca ben dünyada hiç çarşaflı-türbanlı bilim insanıda görmedim o da ayrı bir konu.
      ···
    2. 2.
      0
      sanki çok bilim adamı çıkarmışız da türbanlısını istiyon.
      ···
    3. 3.
      +1
      şuan bu meseleyi inciye taşıyanlar islamcı zihniyet sanki. sen belki aynı düşünmüyorsundur ama islamcı zihniyete karşı çok büyük nefret var. bu nefretle hayat yaşanmaz amk. adamlara habire bu konu batıyor. islamcı nefretinden habire türbana çarşafa cübbeye takıyorlar
      ···
    4. 4.
      0
      islamcı zihniyete nefretin olmasının sebebi tartışmaya ve farklı görüşlere kapalı olmaları, Türk büyüklerine karşı saygısız ve iftiracı tutumda bulunmaları, Osmanlının adını kirleterek kötü propaganda yapmaları ve müslüman olduklarını iddia ettikleri halde islamın yasakladığı her taku yapmalarıdır.Bu adamlar daha kendi dinlerine karşı samimi davranmıyorlar ülkeye ne yararları olur ki ?
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster