/i/İnanç

İnanç
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +13 -8
    Sen dini zekeriyya beyazdan ogreniyosan, kafana tanga tak, takke niyetine onla namaz kil.
    Turban turkce kelime degildir, Kenan evren picinin lafidir. ortunmek butun dinlerde olmasina ragmen ,sen hangi dine mensupsun bilemedim.bas ortusu kutsaldir, Allah bir cok ayetinde el bileklerinden ayak bileklerine kadar ortununuz der.sen tersten okuyosan soyunabilirsin. kimse yasayis tarzina karismiyorsa sende karisma.git adult izle onlarin basi acik
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Bebeğim, tanrı el bileğinden ayak bileğine örtün der bilirim bunu evvela.
      Bedeninizi, mahreminizi göstermeyiniz der.
      Fakat hiç "saçınızı" göstermeyiniz buyrulmamıştır.
      Kapanma emri yalnızca bedenin hatları içindir.
      Fakat türbanını takıp altına da daracık pantolonu giyen huurların da gezindiğini görmüyor değiliz..
      Dini çok yanlış algılıyorlar.

      Ve dediğim gibi, tanrı saçınızı kapatmanızı emretmez, vücudun kapatılmasını(yani)hatların belli olmaması şeklinde giyinilmesini emreder.
      ···
    2. 2.
      0
      Evvel Allah dogru yazdin.o huurlara peygamber soyle der.
      Basini deve horgucu gibi kapatipta, daracik giyinip hatlarini belli edenlerin vay haline, cehennemin en derin cukuru sekar onlara aittir.
      Fakat edebiyle ortunup mahremini ziynetini saklayana mujdeler olsun der. Kuran'i anlaman icin tefsir ve fikih bilmek gerek.duz okursak duz anlariz.may neym iz kare. bunun yazilisi nasil okunusu nasil anlami nasil. bilmem anlatabildimmi
      ···
    3. 3.
      -1
      Saç mahrem değil ki güzel kardeşim, yalnızca kocaya helal kılınan uzuvlardan bahsediliyor ziynet denirken, saçın bu olaylarla hiçbir alakası yok, bu yalnızca bağnaz insanların ortaya çıkarttığı bir şey.
      Kur'an hiçbir zaman çarşafı da emretmemiştir fakat bak daha yobaz olan insanlar çarşaf giyiyor, herkesin dininin kendisine olmasının dışında olaya bakacak olursak, defalarca dediğim gibi, dinde başörtüsü yoktur.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster