/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +5
    Evet kardeşlerim. Gelelim sözün özüne.

    Bundan sonrası tamamen sizin elinizde.
    .
    Ya o yediğiniz şamar sizi yere serecek, aduket yemişe döndürecek, dıbınızı zütünüzü dağıtacak. Hayatınızı yaşanmaz hale getirecek ki bu durum sadece sizi değil çevrenizi de ( ailenizi, arkadaşlarınızı, dostlarınızı kısaca sizi sevenleri – ama sizi gerçekten sevenleri- ) olumsuz etkileyecektir. Bir kevaşe kaç hayatı mahvetti değil mi? Değer mi? Değmez...
    .
    Ya da o şamar sizi kendinize getirecek, ensenizden içeri kar sokulmuş gibi zıplatacak, soğuğu hissedeceksiniz, ya da sıcağı, havayı, nefesi.. Yaşadığınızı anlayacaksınız. Kendiniz için yaşadığınızı. Gözlerinizi açacaksınız beyler. Maymun gözünü açacak !

    Hayat etrafınızda akıp giderken siz bir kenarda oturmayacaksınız. Hayatın akışına ortak olacaksınız.
    .
    Şimdi diyeceksiniz ki iyi diyorsun kardeşim hoş diyorsun da o kadar kolay mı dıbına goyum.. Söz geçmiyor ki hislere, göğsümün üstünde ki buzağı kalkmıyor ki !
    Kolay değil beyler. Evet kolay değil. zütünüze şişe sokmuşlar gibi oluyor oturamıyorsun bir süre ya da üstünüze beton dökmüşler gibi kalkamıyorsun dıbına goyum. Öyle gibik bir durum. Ama dediğim gibi her şey sizin elinizde. Eğer atlatabilirseniz, bu iradeyi gösterebilirseniz, bir anlık gibmişim huuryu hayatımı onun için heba edecek değilim ya deyip doğrulabilirseniz; işte o zaman bana hak vereceksiniz. ( hatta belki ulan ergonomik giben biri vardı adam haklıymış deyip manevi bir şuku gönderirsiniz )
    ···
   tümünü göster