/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +5
    Gerçekler.. Acı gerçekler..
    .
    Gerçekler illa ki gün yüzüne çıkar beyler, bunun kaçarı yok. Er ya da geç çıkar. işte tüm bu gerçeklerle yüzleşince, tüm olan biten anlam kazanıp ilişkinizin neden sona erdiğini öğrenince (daha doğrusu bir müddet sonra, önce gururunuzun, özgüveninizin tazelenmesi gerek- ki bu süreç adamın dıbına kor-) ulan dersiniz. ulan !

    Ne mal adammışım, ne safmışım.

    Ne kadar körmüşüm.

    Başkası varmış. Başkası her zaman vardır beyler. Böyle bir durumda hep bir başkası vardır. Ya sizden daha yakışıklı, ya daha şişkin cüzdanlı, ya daha iyi giben birisi..
    .
    Kızlar böyledir beyler. Sizden bir tık üstte birisini görüp etkilenirlerse sizi anında tekmelerler. Hani seviyodun? Hani aşıktın? Hani aşkındım? Yok beyler yok, bunlar onlar için süslü laflardan, sizi elinde tutabilmek için sıçılmış sözcüklerden başka bir şey değildir!
    .
    Gerçekler demiştik. Gerçekler gün yüzüne çıkar..
    Size trip atarken başkasına güldüğü, size memnuniyetsizliğini her dakika ifade edip hayatınızı zehir ederken başkasının kollarında haz duyduğu, siz bir elinizde telefon bir elinizde bira duman altı sabahlarken, onun başkasının kollarında sabahladığı gerçekleri yüzünüze şamar gibi iner.
    ···
   tümünü göster