/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 451.
    -5
    bir daha seni deryanın yanında görürsem giberim dedi. tamam abi dedim uzaklaştım, otostop çekmek için caddede bekliyordum 3-5 araba geçti kimse almiyordu sonra bi reno toros durdu bindim..abi caddenin sonuna kadar zütürebilirmisin dedim. he kurban dedi amk kürdü leş gibi kokuyordu ama eve gitmem için dayanmalıydım.. birde arabanın torpidosuna küçük bi kürdistan bayrağı asmış oç iyice kıl oldum vitesi çıkarıp zütüne sokmak istedim..ama sonra bu kürt beni öşex giber gibi giber diye bişi yapamadım..eve yaklaşmıştım abi sağda indir dedim yanaştı açtım kapıyı indim tam gaza basıp giderken ülkücü işareti yaptım bine amk kürdü dedim. öcümü almıştım.
    Mutlu bir şekilde evime doğru yürüyordum.. aslında okuldan 1 ders erken çıktım ders boştu daha eve gelmeme 1 saat vardı normalde.. camdan teyzemin evde olduğunu gördüm.. kapıdada bir erkek ayakkabısı ama babamın değildi yabancı birisinin.
    Kapıya vurdum(zilimiz yok fakirlikten) teyzem biraz geç açtı beni görünce çok şaşırmıştı.. içeriye girerken beni engellemek istedi ama girdim noluyo dedim..

    Annemin nerde olduğunu sordum
    şey eee.. dedi.
    gelen sesten içeride yatak odasinda olduğunu anladım.(o zaman çocuğum gibiş yapabilecekleri aklıma gelmiyor)

    Teyzem doktor anneni muayene ediyor dedi. içeriye girmek istedim teyzem izin vermedi.. gittim kitapları defterleri falan kenarı bıraktım.
    Teyze ben arkadaşlarla top oynamaya gidiyorum dedim..
    Tamam git dedi.

    Ben hemen kapıdan çıktım bi 10-15 saniye bekledikten sonra açık camdan içeri girdim... teyzem mutfakta oturmuştu.. içeride odadan hala annemin sesleri geliyordu ah uh oh..vs bu nasil muayene amk... kapının deliğinden baktım o an gördüğüm şeyle başımdan vurulmuşa döndüm..

    DEVAMI GELiYOR TAKiPTE KALIN ... .. ... .. .. .. .. .. .. .. .. ... ... ... ... . .. . .. . . ... ... ... predatorio7
    ···
    1. 1.
      +5
      Severek dinliyoruz abi
      ···
    2. 2.
      0
      panpa nerdesin sen yaa
      ···
   tümünü göster