/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 326.
    +15 -1
    ilk iki dersi de bu şekilde boş geçirdikten sonra. sınıfa çıktık. ben orta sıralarda oturuyordum. yan sırada iki tane kız oturuyordu. ders boyunca sıranın altından mesajlaşıyolardı. şimdi ki gibi dokunmatik de değildi amk telefonları. tuş sesi geliyor takır takır. rahatsız oldum binler. ön taraflarda boş yer vardı bi iki tane ama alışkın değildim önde oturmaya. teneffüste en arkada oturan zengin binlerinden birisini kaldırıp ben oturdum. artık yavaştan alışmaya başlamıştım sınıfa.
    öğlen teneffüsünde sınıfın büyük çoğunluğu yine çıktı sınıftan. bende poşetten çıkarıp ekmek arası zeytin peyniri yemeye başladım. bi ara bi tane muallak kanka az alttan koparsana dedi. koparmak için poseti tam sıyırdım. peynir zeytin olduğunu görünce " şaka yaptım kanka afiyet olsun sana" deyip gitti. yemezsen yeme zengin bini benimde canıma minnet zaten.
    bu arada sınıfa volkan abi geldi. sağa sola bakarken beni gördü. " hadi lan gelmiyor musun maça" dedi. mutlu oldum lan binler. " geliyorum abi hemen " dedim. ekmeğin son parçalarını da ağzıma atıp indim aşağıya. bu sefer kaleye sokmadılar hiç. şişman bi muallak bulup sokmuşlardı kaleye. yendik bu sefer çocukları. zil çalınca bunlar yine oynar diye düşündüğümden döndüm gidiyordum. bunlar kendi arasında "hadi bizde gidelim lan ders Orhan hocanın" tarzı konuştular. beraber okula girdik. volkan abiler kantine doğru ilerledi ben sağa döndüm. volkan abi " gel lan buraya" dedi. kantine sokup kola aldı bi tane de bana uzattı. mahcup hissettim kendimi. " sağol abi " dedim. " abini gibiyim" dedi ve gittiler. anladığım kadarıyla durumu iyi, makara bi insandı volkan abi. ama iyi birisi mi kötü birisi mi orası tartışılır. bende bu arada kola aldığımı sınıftakiler görsün diye yavaştan içerek çıktım sınıfa. ergenlik işte binler
    ···
    1. 1.
      +5
      Yok artık amk Orhan hocayı ben buldum sallama hikayeyi aq
      ···
    2. 2.
      0
      sana gönderme yapmış panpa diyoki devam et alıntı yapcam senden :d
      ···
    3. 3.
      0
      Oğlum ben dedim sana seninki bu orjinal bininkinden farksızdı diye. Herif sıkışınca seninkilerle birleştiriyor.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster