/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +12 -2
    doğru amın evladı, edison, hawkings, hawking, bill gates, bukowski, aziz nesin gibi niceleri hiç araştırma yapmadı. bir sen yaptın, en müthiş sensin.

    tamam bana göre saçma de, sesim çıkmaz. ama burada ateistlerin beyni yok tarzı şeyler yazman yaşının max 15 olduğunu gösteriyor.
    ···
    1. 1.
      -4
      amk salağı stephen hawking i bidaha araştır adam tanrı yok demiyorönce tanrının varlığına inanmıyor.Her şeyin teorisi adlı filmi izlersen ve 15 yasındayken biraz daha araştırma çabası duyarsan anlarsın
      ···
    2. 2.
      0
      ulan kazma, adam tanrı yok bunu kanıtlarım diyemiyor. kanıtlayamaz da zaten , tanrıya bilimin ihtiyacı yok diyor, tanrı olmadan her şeyi yapabiliyoruz diyor. olmayan bir şeyi nasıl kanıtlasın adam angut musun sen
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      asıl angut olan sensin anlamak istemiyor o kıt beynin

      https://www.youtube.com/w...GKPw&feature=youtu.be

      bu videoyu izle ve o çok savunduğun bilim ve bilim adamlarının ortaya koydukları şeyleri 1400 yıl önce Kuran-ı Kerim'de anlatıldığını gör

      Onlara, inanan insanlar gibi siz de inanın dendi mi, derler ki: Akılsızlar gibi biz de mi inanacağız? Bilin ki aklı az olanlar onlardır ama bilmezler.
      Bakara 13
      ···
    4. 4.
      -1
      ya gibtir git şuradan , bill gates'in windows'unda, jobs'un iphone'unda yazarken ateistlere tak atıyor. uza lan buradan ! bilim adamlarının üretmesini beklemeden dinciler bir şey üretsin de bizde ondan faydalanalım o zaman, madem beğenmiyorsun.
      ···
    5. 5.
      +1
      lan aptal bu adamlar ateist ve buldukları şeyler kendileri adına. senin o küçük beynin almıyor amk öküzü sen onların ürettikleri windows iphone unda takılırken o adam saniye başı para kırıyor. ateist olsun deist olsun putperest olsun müslüman olsun her ne olursa olsun her kesimden her insan insanlık adına bir şeyler yapmak adına uğraşır.Bu dediğin şey şuna benziyor ben bir şey üreteyim yeryüzünde var olmayan mesela ışınlanmak olsun diyelimki buldum sen bunu buldum diye bana mı tapıcaksın saçma saçma konuşma daha önce keşfedilmemiş bir şeyi birisi keşfedince veya yapınca senin o küçük beynin yaratan olmadığını mı sanıyor?
      ···
    6. 6.
      -2
      ulan sana tap diyen mi var, lafı zütünden anlamak için zorluyor musun kendini ? yoksa gerçekten zekan buna mı yetiyor ?
      başlığa baksana bi, sen hangi başlıkta olduğunun farkında mısın.
      "beyni olan ateist olmaz" diyen bir adamın başlığındasın ve yazdıklarınla onu savunuyor gibi duruyorsun. ben de diyorum ki bill gates, jobs ve daha nicesi, bunların beyni yok mu, onların ürettiği şeylerle hayatını daha kolay yaşıyorsun, gelip onlara tak atıyorsun . dediğim bu, lafı niye zütünden anlıyorsun.
      ···
    7. 7.
      0
      @woody woodpecker peki sen ölümden sonra ne olacağına inanıyorsun?
      ···
    8. 8.
      -1
      bu gerizekalı huur cocuguna ne desem boş @1 bu yüzden doğru yazmış yukarıda sana her şeyi kanıtladım dostum. Allahın gönderdiği tüm peygamberlerdeki tek evrensel mesaj "tevhid" ve Allah sana her türlü bilgiyi her türlü desteklemiş kanıtlamış senin beynin almıyor. Beyin farklı şeydir akıl farklı şey. Arkadaşın da hatası var elbette ama benle tartışmaya heleki Tanrının varlığı hakkında girmen seni aşağı düşürür dostum
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster