/i/Soruları Alayım

  1. 601.
    0
    BU SORUYU ACiL CEVAPLA KANKA.

    DAIHATSU TOYOTAYA BAGLI BIR MARKA. DAIHATSUNUN APPLAUSE MODELI ILE PARCA OLARAK UYUMLU HERHANGI BIR TOYOTA MODELI VARMI TURKIYEDE YAYGIN OLAN? YANI DAIHATSU APPLAUSE ALSAM PARCA gibINTISI CEKERMIYIM ?
    ···
    1. 1.
      0
      O aracın en çok sevdiğim yönü arka bagajın arka cam ile beraber açılmasıydı.. Sedan olmasına rağmen. Kullandığım var o arabayı. Sonuçta japon aracı. Yol tutuşu gayet güzeldi hiç sarsmıyor veya sağa sola çekmiyordu. Japon motor teknolojisi bu resmen koltuğa yapıştırırdı beni 1.6 xi modeldi, Direksiyon hidroloiği gerçekten güzeldi o yıllarda üretilmesine rağmen. otomatik vites modeli de var. yakıtı gerçekten iyi.
      Parçaları ucuz. örnek bir farı tıpkı 93 corolla farı gibi 100 tl civarı. helezyonlar 100 tl toyota-reno ile aynı fiyata. üst kapak contası bile 60 tl kardeşim. Parça konusunda sıkıntı çekmezsin o araçta gönlün rahat olsun. Pek fazla müsait değilim detaylı yazamıyorum.
      ···
      1. 1.
        0
        Kardes eminsin dimi bak alicam harbi harbi?
        ···
      2. 2.
        0
        Sadece bana danışarak alma kardeşim. Sanayiye git varsa tanıdığın usta sor soruştur. internetten de araştır. uygun görürsen bul bitane temiz araba almadan önce zütür sanayiye motoru vs. göster ustalara. sonra zütür expertize koy öyle al.
        ···
   tümünü göster