/i/Tespit

  1. 1.
    +5
    kitabını gibtiğimin bin evladı ay ve yıldız zaten islamiyette var olan bir simge dir ve ay evvelden beridir türklüğün simgesidir. örnek olarak
    Oğuz Kağan Destanında Oğuz Kağan’ın annesinin ismi Ay Kağan, çocuklarının isimleri ise Kün, Ay, Yıldız, Kök, Tağ, Tengiz’dir.
    Manas Destanında Ay Çörök, Ay Hanım (Ayayım), Ay Koca, Ay Kulak, Ay Mergen, Altın Ay ve Ay Han; Maaday Kara Destanında Ay Han.
    Başkurt Türklerinin Akbuzat Destanında Ayhılıv
    Alpamış Destanında Berçinay;
    Altın Arığ Destanında Ay Han, Ay Çarıh Han, Ay Kara Taş.
    Bozoğlan (Yusuf Ahmet Bey) Destanında Ay Han.
    Goroğlu Destanının Özbek versiyonunda Hilalay, ayla ilgili isimlerden birkaçıdır daha sayayımmı he dıbını imanını dinini savundugun düşünceyi ve o yolda geberip gitmiş nice huur cocukları gibi seninde ananı giberek öldüreyim. hadi gibtir git ananın yanına

    edit:ayrıca benim kökenlerim horasan türklerinden kırabga boyu türkleridir. senin gibi anası arap babası 4-5 ırk tan oluşan karma bir bin ve huur çocugu değilim.
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      yannanıma islamiyetin simgesidir. peygamber ömrü müddetince hiçbir zaman ay ve yıldız kullanmadı. peygamber zamanında bütün savaşlara siyah sancakla gidilmiştir.

      bunların hepsi türk sembolü demi?
      http://files.abovetopsecr.../files/img/bw508b8330.jpg
      http://files.abovetopsecr.../files/img/jf508b8239.jpg
      http://files.abovetopsecr.../files/img/ax508b7e1e.jpg
      http://files.abovetopsecr.../files/img/wr508b7c6e.jpg
      http://files.abovetopsecr.../files/img/fw508b7a83.jpg
      http://files.abovetopsecr.../files/img/bd508b7af8.jpg
      http://files.abovetopsecr.../files/img/xc508b7a97.jpg
      http://files.abovetopsecr.../files/img/qs508b7aa9.JPG
      http://files.abovetopsecr.../files/img/kg508b7acf.jpg

      bizans döneminde istanbul sancağı
      al zütüne sok
      http://www.imgim.com/image/dzuctay.png/
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      kitabını gibtiğimin bini http://files.abovetopsecr.../files/img/qs508b7aa9.JPG buradaki yıldızla bizim sancagımızdaki yıldızın benzerliğini söylermisin bana he kitabını gibtiğim ?

      yav bi gibtir git dıbını imanını inandıgın kutsalını gibeyim dıbını beynini akli dengesini gibtiğimin bin kürdü. 15-17 yaşında aklı gibinde bir huur cocuguna bak gibtir git anana yengene evinizdeki eşşeğine tecavüz et sen dıbını yolunu yorddıbını gibtiğimin bini.

      edit: ayrıca resimlerdeki türk sancagına benzer bayrakların buna delil olarak gösterilmesi pek doğru değil. biliyoruz ki osmanlının son dönemine kadar şehir konstantinopol yada konstantiniyye şeklinde anılmaya devam edilmiştir. bu bayrağın türklerden önce var olup olmadığına bakmak gerekir.

      edit2: ayrıca sevgili cahil huur cocugu bin. resimdeki gibke m.s. 117-138 yılları arasında hüküm süren hadrianus'un gibkelerinde görülen simgenin aslında m.s. 552 yılında kurulan göktürklerin simgesi olduğunu da bilmeni iyi isterim hadi şimdi gibtirip mağaraana ananı gibtirmeye gidebilirsin.
      ···
    3. 3.
      +3
      türk bayrağı'nın kökeni bizans bayrağı değildir.

      http://prntscr.com/3rja1a

      paganizm geleneklerinden gelen pentacle ile daha çok benzer yönü vardır.

      paganizm - şamanizm ve tengricilik inançlarındaki benzerlikler ve paralellikler de düşünüldüğü zaman çok da şaşırmamak gerekiyor.

      türk bayrağı'na tak atacağım diye zütten uydurma teoriler üretmeyin. ananızı gibmek durumunda bırakmayın .

      edit: bu iddia ayrıca manipülasyoncu huur çocuklarının yalanıdır.

      osmanlı bayrağı da(dolayısı ile islamiyet sembolu) türk bayrağı da bizans bayrağı da paganizmden gelir. tarihte ay - yıldız'ı ilk kullanan sümerler, ikinci kullanan ise göktürk'lerdir.

      şuan dünyada sümer kökenli hiçbir devlet kalmadığına göre, gibe gibe ay-yıldız türklerindir gerçeğini kabulleneceksiniz hahahah :D

      edit2:bizanslılar, geleceği görebilen özel yetenekli insanlar olduğu için biz türklerin ortalama 650 sene sonra kullanacağı bayrağı tahmin etmişler, bizden bayrağımızı çalmıştırlar.

      son pagan roma imparatoru (2 sene imparatorluk yapmıştır) julianus dedi ki;

      göç etmek için doğdular ya göç edecekler ya da ölecekler.. korkunç tehlikelere rağmen ilerliyorlar.. yaşlılar bunu defalarca yaşadı, gençler sürüden ayrılmama gereğini biliyorlar. büyük tehlikelere rağmen ilerliyolar yollarına devam etmeliler. dünya onlara fısıldadı; harekete geç, harekete geç ve yaşa..

      bu ne anlama geliyor?

      olayın derinliklerine indiğimiz zaman türklerin göçebe bir ırk olduğundan tut da bayrağımızın ay yıldızlı oluşu ve kırmızı beyaz renklere sahip olmasına kadar bin bir türlü ipucuna ulaşıyoruz..
      yeter sanırım sana bukadar imanını gibtiğim hadi bye.
      ···
    4. 4.
      +1
      Caylak panpa bizde horasan göçmeniyiz Dedemgil Konya'da felan bildigim kadarıyla dedem ve dedemin babası Konya bizim meshep nedir panpa
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster