/i/Tespit

  1. 1.
    +3
    türk bayrağı'nın kökeni bizans bayrağı değildir.

    http://prntscr.com/3rja1a

    paganizm geleneklerinden gelen pentacle ile daha çok benzer yönü vardır.

    paganizm - şamanizm ve tengricilik inançlarındaki benzerlikler ve paralellikler de düşünüldüğü zaman çok da şaşırmamak gerekiyor.

    türk bayrağı'na tak atacağım diye zütten uydurma teoriler üretmeyin. ananızı gibmek durumunda bırakmayın .

    edit: bu iddia ayrıca manipülasyoncu huur çocuklarının yalanıdır.

    osmanlı bayrağı da(dolayısı ile islamiyet sembolu) türk bayrağı da bizans bayrağı da paganizmden gelir. tarihte ay - yıldız'ı ilk kullanan sümerler, ikinci kullanan ise göktürk'lerdir.

    şuan dünyada sümer kökenli hiçbir devlet kalmadığına göre, gibe gibe ay-yıldız türklerindir gerçeğini kabulleneceksiniz hahahah :D

    edit2:bizanslılar, geleceği görebilen özel yetenekli insanlar olduğu için biz türklerin ortalama 650 sene sonra kullanacağı bayrağı tahmin etmişler, bizden bayrağımızı çalmıştırlar.

    son pagan roma imparatoru (2 sene imparatorluk yapmıştır) julianus dedi ki;

    göç etmek için doğdular ya göç edecekler ya da ölecekler.. korkunç tehlikelere rağmen ilerliyorlar.. yaşlılar bunu defalarca yaşadı, gençler sürüden ayrılmama gereğini biliyorlar. büyük tehlikelere rağmen ilerliyolar yollarına devam etmeliler. dünya onlara fısıldadı; harekete geç, harekete geç ve yaşa..

    bu ne anlama geliyor?

    olayın derinliklerine indiğimiz zaman türklerin göçebe bir ırk olduğundan tut da bayrağımızın ay yıldızlı oluşu ve kırmızı beyaz renklere sahip olmasına kadar bin bir türlü ipucuna ulaşıyoruz..
    yeter sanırım sana bukadar imanını gibtiğim hadi bye.
    ···
   tümünü göster