/i/Soruları Alayım

  1. 26.
    -1
    panpa benim babam geçenlerde mercedes cla 200 amg alacaktı tabi bende otlancam arabadan karı kız fena kaldırıyor o araba her neyse araştırmış arabayı araba çok sert 18 inc jant falan filan diyor suspansiyon taş gibi diyor işte panaromik cam tavan almam ben o araba su sızdırır falan diyor yukarıdaki güneşi içeri alır diyor işte arkası çok hacimsiz çok dar sığmıyor kafam falan diyor iyi güzel de adamın zaten mercedes vitosu var 2.arabasını alıcak mercedes vitoyu ailecek biniyoruz babam urban veya style serilerini alırım arabanın diyor o da belki diyor ama ben amg istiyorum sence bu araba nasıldır denilen kadar var mı ben babamı nasıl ikna edebilirim bu araba konusunda saygılar...
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa araba coupe tasarımlı sedan. Yani spor bir araba. Süspansiyonları virajlarda iyi tutması için sert olur. Urban veya style aracın donanımıdır. O donanıma ek olarak amg paket sunulur. O da tamponlar ve janttan ibaret.
      ···
    2. 2.
      0
      Baban konforlu araba istiyor anlaşılan * CLA Türkiye yollarına göre üretilmemiştir. Almanya'nın kaymak gibi yollarına göre üretilmiştir. Yol tutuşu daha iyi sağlansın diye Süspansiyon daha sert üretilmiştir. Baban uzun yolda örnek otobanda o aracı bir defa kullansın zaten "hemen alalım" der. Şehir içinde ister istemez yüzlerce Tümsek, Çukur ile karşılaşır. eee aracın tekerleği ile çamurluğu arasında 5 cm var. tümsekte esnemez ne yapar ? Arabayı zıplatır haliyle baban da rahatsız olur panpa. ama çok istiyorsan Mercedes servisinde Süspansiyon modülünü değiştirip Daha yumuşak hale getirebilirler.
      ···
   tümünü göster