/i/Soruları Alayım

  1. 1.
    +6
    Panpa bu işten anlayan kişiler zaten amaçlarına göre araba alırlar örneğin panpa yarışçılar vs araba alırken donanıma pek bakmazlar çünkü bu özellikler gereksizdir ve boşu boşuna ağırlık yapar, birde aile babasına bakarsak adam artık 50 yaşına gelmiştir sıkılmıştır hayattan açar dijital klimasını, birde cruze controlü açmıştır değmeyin keyfime der gibi. Panpa şu an çoğu kişi sırf onun bunun arabadan anlamayıp, ileri geri konuşmasından dolayı hayalindeki arabaya binemiyor
    ···
    1. 1.
      +5
      Kimseyi dinlemeyeceksin dostum. Bak Allah'a sonsuz şükürler olsun ki internet denen bir bilgi var. Uzun makale okumasını seven adam zaten arabanın vidasına kadar herşeyi öğrenir. O Yüzden araba alırken aç interneti forum siteleri haricinde diğer sitelerde aracın özelliğini sordur. Başka araçlar ile karşılaştır en iyisi bu.
      Çünkü adam alır 60 bin liraya bir Ford. Tdci motor olduğu için aşırı zorlama olursa piston eriyebiliyor. ee adamda acaip hor kullanıyor devir 6 binden düşmüyor piston eriyor. Sonra vay efendim ben aldım siz almayın.
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      Haklısın panpa, keşke milletde gözünü açsa artık
      ···
   tümünü göster